Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο Νίκος Βέρτης στο εδώλιο για μαϊμού εμβολιασμό σε νυχτερινό κέντρο – Η απάντησή του

«Ο Νίκος Βέρτης κατηγορείται από τον εισαγγελέα για ηθική αυτουργία σε τρία κακουργήματα»

Τις δικές του απαντήσεις θέλησε να δώσει ο Νίκος Βέρτης μέσω της δικηγόρου του σχετικά με τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τις αποκαλύψεις που τον θέλουν να εμπλέκεται στον

VERTIS εμβολιασμό «μαϊμού» κατά του κορονοϊού που πραγματοποιήθηκε σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του στο νυχτερινό κέντρο Yton, τον Απρίλιο του 2021, λίγο προτού ταξιδέψουν όλοι στο Ισραήλ για προγραμματισμένες συναυλίες!

7199 NIKOS VERTIS 1372022

Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022, έπειτα από καταγγελία δύο μουσικών που ανήκαν στην ορχήστρα του λαϊκού τραγουδιστή, του Περικλή Αλιώπη και του Μάνου Επιτροπάκη, με τον πρώτο να προχωρεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων και τον δεύτερο να δηλώνει μάρτυρας στη μήνυση. Ο Νίκος Βέρτης «απάντησε» με αγωγές κατά των πρώην συνεργατών του (σ.σ.: τρεις για καθέναν από αυτούς), προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.

Ωστόσο, πριν από μερικά 24ωρα έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του αοιδού για ηθική αυτουργία σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, ηθική αυτουργία σε κατ’ εξακολούθηση κατάρτιση πλαστού πιστοποιητικού εμβολιασμού και ηθική αυτουργία για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Μάλιστα, τον προσεχή Ιούνιο αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, πλάι στον στενό συνεργάτη του Χαράλαμπο Καμπά, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες, και τον Κύπριο «ψευτογιατρό» Δημήτρη Παναγιώτου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, καθώς τα δήθεν εμβόλια κατά του Covid-19 περιείχαν άγνωστο υγρό, ενώ ο εμβολιασμός πραγματοποιήθηκε την περίοδο που η πλατφόρμα εμβολιασμού ήταν ανοιχτή μόνο για τις μεγάλες ηλικίες.

2479 NIKOS VERTIS 17102021

«Ο κ. Βέρτης, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, είναι θύματα σε αυτήν την ιστορία. Δεν είχαν καμία σχέση με τη διοργάνωση του εμβολιασμού, την οποία ανέλαβε ισραηλινή εταιρία παραγωγής συναυλιών, αναθέτοντας τον εμβολιασμό τους σε ένα πρόσωπο που τους παρουσιάστηκε σαν γιατρός και το οποίο πρώτη φορά συνάντησαν την ημέρα του εμβολιασμού όλων» δήλωσε η δικηγόρος του τραγουδιστή Φιλιππία Κατσαούνη.

Παράλληλα τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Λίγο καιρό πριν είχαν χάσει στενά συγγενικά τους πρόσωπα από την πανδημία. Συγκεκριμένα, ο κ. Βέρτης έχασε την πρώτη ξαδέρφη του και τον θείο του που ήταν και πατέρας ενός εκ των συνεργατών του. Γι’ αυτό, άλλωστε, μαζί με τον κ. Βέρτη, με συνεργάτες του και μέλη της ορχήστρας που επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Ισραήλ, εμβολιάστηκαν και συνεργάτες του που δεν ταξίδεψαν μαζί με τους υπόλοιπους για τη συναυλία, ενώ επίσης εμβολιάστηκαν και συγγενικά τους πρόσωπα, με μόνο σκοπό την προστασία της υγείας όλων».

nikos vertis kentriki18Η ίδια έκανε λόγο για στοχοποίηση του εντολέα της, λόγω της αναγνωρισιμότητάς του, και επισήμανε ότι ο εμβολιασμός ήταν προαιρετικός.

nikos vertis

«Κανένας δεν εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί, ούτε να συμμετέχει στη συναυλία. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι εξαπατήθηκαν, ο ίδιος ο κ. Βέρτης τούς προέτρεψε όλους να κινηθούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου και έτσι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εναντίον του πραγματικά υπαίτιου προσώπου. Να τονίσω πως εμβολιάστηκαν πάνω από 30 άτομα και μόνο δύο εξ αυτών, έχοντας προσωπικά κίνητρα, στράφηκαν εναντίον του κ. Βέρτη, και όχι εναντίον του δήθεν γιατρού, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τα στοιχεία του τελευταίου.

6055 NIKOS VERTIS 1362020 Τέλος, αν και είναι εξαιρετικά προφανές, ο κ. Βέρτης δεν είναι εργοδότης των μελών της ορχήστρας και ο λόγος που στοχοποιείται είναι πως αποτελεί το μόνο ευρέως αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε μέσω αυτού επιδιώκεται δημοσιότητα» κατέληξε η κυρία Κατσαούνη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....