Έμιλυ Κολιανδρή: «Λέω στον Χρήστο να προσέχει τι λέει σε συνεντεύξεις γιατί είχε πληγωθεί πολύ όταν…»

« Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα»

Η Έμιλυ Κολιανδρή καλεσμένη της εκπομπής «Στούντιο 4» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη και στις αντιδράσεις που κατά καιρούς δημιουργούν οι δηλώσεις του.

«Του λέω: πρόσεχε τι θα πεις στις συνεντεύξεις. Έχει την άποψή του και είναι πολύ ισχυρή και πάντα εμπεριστατωμένη κατά τη γνώμη μου. Όταν όμως τα σχόλια κάποιου έχουν δύο-τρεις φορές γίνει αντικείμενο συζητήσεων, λες: ας είμαι λίγο πιο προσεκτικός, δεν χρειάζεται να δημιουργείται συνέχεια ένας θόρυβος χωρίς λόγο.

Τότε με τον κορονοϊό και τα σποτάκια κι όλα αυτά είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αν και δεν το παραδέχεται. Ήταν μία περίοδος που δεν ήταν ευχάριστη. Πλέον μπορεί ο καθένας να σου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και να σε βρίσει κι αυτό είναι επίσης πολύ σκληρό, μία τόσο μαζική επίθεση. Είμαι τελείως αντίθετη σε όλο αυτό.

Εγώ είχα πει σε μία συνέντευξη ότι πιο πολύ με τρομάζει που μεγαλώνω έναν γιο, παρά το ότι μεγαλώνω μία κόρη ή που μεγαλώνω εγώ.

Εννοούσα ότι, εάν κάνω καλή δουλειά στο μεγάλωμα του γιου, θα ωφεληθεί και η κόρη μου. Μου έστελναν πάρα πολλοί μηνύματα και μου έγραφαν “σα δεν ντρέπεστε”. Δεν κατάλαβα γιατί παρερμηνεύτηκε αυτή μου η δήλωση. Με τρομάζει αυτό»,

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο