Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ο Χρήστος Μάστορας στα χνάρια του Στέλιου Καζαντζίδη

Μια Μέλιssa πάνω στο αγριολούλουδο

Ο Χρήστος Μάστορας θα γίνει… Στέλιος Καζαντζίδης στη μεγάλη οθόνη. Η είδηση ότι η μυθιστορηματική ζωή του κορυφαίου Ελληνα λαϊκού βάρδου πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο –22 χρόνια μετά τον θάνατό του– έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό με τη σύζυγό του Βάσω Καζαντζίδη να την επιβεβαιώνει, επισημαίνοντας πως η ίδια, η οποία διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του αξέχαστου καλλιτέχνη, έχει συμφωνήσει για το πρότζεκτ.

mastoras23024

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος, ενώ το σενάριο έγραψε η Κατερίνα Μπέη, που είχε βάλει την υπογραφή της και στη βιογραφική ταινία «Ευτυχία» του 2019, για τη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Οσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως έγινε γνωστό, θα τον αναλάβει ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, ο οποίος είχε εκφράσει καιρό τώρα την επιθυμία του να δοκιμαστεί στον τομέα της υποκριτικής. Και να που η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα μέσω της νέας φιλόδοξης παραγωγής της Tanweer Production, με τον ίδιο να καλείται οσονούπω να κερδίσει ένα τεράστιο καλλιτεχνικό στοίχημα.

mastoras230247
Ο Χρήστος Μάστορας

Οπως έγινε γνωστό, η ταινία δεν θα καλύπτει χρονικά το σύνολο της ζωής και της καριέρας του Στέλιου Καζαντζίδη. Θα αρχίζει από τα παιδικά του χρόνια, θα επεκτείνεται στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά του και θα αποτυπώνει τη θριαμβευτική διαδρομή του έως τα μέσα της δεκαετίας του ‘70. Μια διαδρομή που τον οδήγησε στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου. Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν ρόλους, όπως της Μαρινέλλας, της Καίτης Γκρέυ και του Χρήστου Νικολόπουλου, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν την άνοιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας είναι πολύ ενθουσιασμένος με το εν λόγω φιλμ.

mastoras230242
Η μαμά του

Ο ίδιος θαυμάζει απεριόριστα τον Στέλιο Καζαντζίδη και αυτήν την εποχή τον μελετάει προσεκτικά, καθώς ο στόχος του είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στη μεγάλη οθόνη. Αλλωστε, η πορεία του αξέχαστου λαϊκού βάρδου τού θυμίζει λίγο και τη δική του. Τίποτα δεν χαρίστηκε ούτε στον ίδιο. Ξεκίνησε φτωχόπαιδο από τη βόρεια Ηπειρο να έρθει στην Ελλάδα και έφτασε σε θέση κορυφής στο εγχώριο μουσικό star system.

Τα πρώτα βήματα

Η ιστορία του Χρήστου Μάστορα αρχίζει από το μειονοτικό, ελληνοκατοικημένο χωριό Βοδινό, στη Βόρεια Ηπειρο. «Εζησα έως τα 3,5 μου στο χωριό, πήγαινα όμως και μετά, κάθε καλοκαίρι. Οταν έγινε ο διαχωρισμός από τις μεγάλες δυνάμεις, όλοι οι ελληνόφωνες μείναμε εκτός Ελλάδας. Οταν σε έναν Βορειοηπειρώτη κάνεις την ερώτηση από πού είσαι, η απάντηση είναι δύσκολη, δεν χωράει μέσα σε μια λέξη, πρέπει να αρχίσεις να εξιστορείς» έχει δηλώσει ο καλλιτέχνης σε παλιότερη συνέντευξή του. Ερχόμενος στην Ελλάδα με την οικογένειά του εγκαταστάθηκαν στο Κουκάκι, όπου ο Χρήστος πήγε σχολείο και έκανε τα πρώτα μουσικά βήματά του.

mastoras230244
Με την αδερφή του Αμαλια

Στο δημοτικό δημιούργησε με δύο φίλους του ένα γκρουπ, γράφοντας και ερμηνεύοντας στίχους πάνω στους έτοιμους ρυθμούς ενός αρμόνιου του πατέρα του. Παράλληλα άρχισε μαθήματα κιθάρας. Ενώ φοιτούσε ακόμα στο γυμνάσιο, άρχισε να ασχολείται περισσότερο με τη μουσική, ηχογραφώντας σε κασέτες τραγούδια των Πυξ Λαξ και έχοντας ως έμπνευση τον τραγουδιστή των Metallica, της αγαπημένης του μπάντας. Από την κλασική κιθάρα πέρασε στην ηλεκτρική και άρχισε να ηχογραφεί σε υπολογιστή, δημιουργώντας δικά του τραγούδια. Στο λύκειο έφτιαξε την πρώτη του μπάντα, τους True Illusion, και έγραψε τα πρώτα του κομμάτια, ενώ σύντομα άρχισε να κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές.

mastoras230246
Στην πίστα με τη Βίσση

Τελειώνοντας το σχολείο, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Οινολογίας του ΤΕΙ Αθηνών. Ομως, αποφάσισε να ακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι και τη σύνθεση. Και ύστερα… ήρθαν οι ΜΕΛΙSSES, τον Μάιο του 2008. Το συγκρότημα απέκτησε σχετικά γρήγορα φανατικούς θαυμαστές και θαυμάστριες, με τις επιτυχίες του να διαδέχονται η μία την άλλη. «Αυτό που καταφέραμε είναι να βγούμε με δικά μας τραγούδια και να μην παραμείνουμε μια cover band, που παίζει τραγούδια άλλων συγκροτημάτων. Δουλέψαμε πάρα πολύ τόσο με τους στίχους όσο και με τη σύνθεση, ώστε να μπούμε δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας» έχει σημειώσει κατά καιρούς ο καλλιτέχνης.

mastoras230243
Με τη βαφτιστήρα του Σοφία κόρη της Μιλλούση και του Πετρούνια

Ενδιαφέρον έχει και η ιστορία πίσω από το όνομα ΜΕΛΙSSES, την οποία ο ίδιος έχει πει δημόσια πολλές φορές: «Hμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή περνάει ένας τύπος και φωνάζει: “Εδώ τα καλύτερα μέλια από τις καλύτερες μέλισσες”. Ηταν πολύ “κουφό”. Ενας από εμάς τσιμπάει την ατάκα και ρίχνει την ιδέα στο τραπέζι να βγάλουμε το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES. Ενώ μας άρεσε πολύ, για κάποιο λόγο ένα από τα παιδιά είχε αντιρρήσεις. Είχε ασκήσει βέτο! Ευτυχώς, καταφέραμε να τον πείσουμε και ιδού τα αποτελέσματα».

Από το 2010, που μπήκαν στη δισκογραφία, έως σήμερα ο Χρήστος Μάστορας με τις ΜΕΛΙSSES έχουν καταγράψει δεκάδες χρυσές και πλατινένιες επιτυχίες και έχουν σημαντικές συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, όπως με τον Δημήτρη Μπάση, τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Ρίτα Γουίλσον, ενώ και οι live εμφανίσεις τους είναι σχεδόν πάντοτε sold out. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, δεν αποκαλούν κάποιοι τις ΜΕΛΙSSES το κορυφαίο ελληνικό ποπ συγκρότημα αυτήν τη στιγμή. Και όπως κάθε frontman συγκροτήματος, έτσι και ο Χρήστος Μάστορας κάνει συχνά τις θαυμάστριές του να ουρλιάζουν στη θέα του. Ορισμένες, μάλιστα, έχουν φτάσει και σε ακραίες αντιδράσεις.

mastoras230241

«Νιώθω κολακευμένος. Παλιά είχα μια μηχανή και δεν τη γνώρισα από κοντά αυτήν τη θαυμάστρια, αλλά είχε αφήσει πάνω στη μηχανή μου το σουτιέν της. Και ήταν αρκετά μεγάλο, εξωπραγματικά μεγάλο, μπορεί να μου έκαναν και φάρσα οι άλλοι. Δεν το κράτησα, το δώρισα…» είχε αποκαλύψει πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει αποδείξει και το καλό του γούστο στις γυναίκες στο πέρασμα του χρόνου.

mastoras230245
Με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η πρώτη σχέση του που έγινε γνωστή ήταν με την Ελληνοαμερικανίδα σόουγουμαν Κόρτνι Πάρκερ, με την οποία είχαν φτάσει κοντά στον αρραβώνα, με τον τραγουδιστή να γνωρίζει την οικογένειά της. Ομως, χώρισαν και στη ζωή και την καρδιά του Χρήστου Μάστορα βρέθηκε η εξωτική χορεύτρια και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Χριστίνα Παπαδέλη. Η εν λόγω σχέση έγιναν προσπάθειες να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τελικά διέρρευσε. Ωστόσο, όπως αθόρυβα ξεκίνησε, το ίδιο αθόρυβα ολοκληρώθηκε κιόλας. Το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή ξαφνικά η σχέση του τραγουδιστή με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ή, εναλλακτικά, «Σκάρλετ Γιοχάνσον από το Αγρίνιο», όπως τη βάφτισαν οι κριτές του «GNTM» την περίοδο που είχε λάβει μέρος λόγω της ομοιότητάς της με τη χολιγουντιανή σταρ. Μια σχέση που κρατάει μέχρι σήμερα και είναι γεμάτη πάθος!

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...