Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Συριόπουλος: «Δεν μιλούσα στο μπούλινγκ, ήταν πολύ δύσκολο αυτό»

«Δεν ήταν πολύ ευγενικό το περιβάλλον μου»

Ο Μιχάλης Συριόπουλος, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «The Break». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στο μπούλινγκ που έχει βιώσει.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Μιχάλης Συριόπουλος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, αλλά και στην επιλογή του να γίνει ηθοποιός: «Αν δεν ήμουν ηθοποιός, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Για μια πολύτεκνη οικογένεια, το θέατρο είναι μια μεγάλη πολυτέλεια. Επομένως τα ερεθίσματα μου ήταν από το σχολείο και τις εκδρομές που πηγαίναμε σε θέατρα αλλά και από ταινίες. Εννοείται πως σαν παιδί μάζευα τους φίλους μου να δώσω παράσταση με σεντονια ατελείωτα και μάλιστα τελείωσα δυο γενιές! Τόσο με τα παιδιά που ήμασταν στην ίδια ηλικία όσο και με τα αδέλφια τους».

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Δεν ήταν πολύ ευγενικό το περιβάλλον μου, όσο ήμουν μικρός, σε σχέση με το θέατρο. Όμως ευτυχώς μεγάλωσα και πέτυχα τους στόχους μου. Το θέμα του μπούλινγκ νομίζω πως είναι και θα είναι το αιώνιο πρόβλημα στα παιδιά. Δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια βλέπω ότι γίνεται χειρότερο μιας που έχει εμπλακεί μέσα στη βία και η κάμερα και τα λοιπά».

«Αυτό που θα συμβούλευα σε αυτά τα παιδιά είναι να μιλάνε! Μόνο αν μιλήσεις θα λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δεν μιλούσα, ήταν πολύ δύσκολο αυτό όσο και να μοιάζει τώρα εύκολο. Πέρασαν όμως τόσα πολλά χρόνια από τότε και είναι τόσο πίσω μου αυτό που δεν θα έλεγα πως τώρα με απασχολεί. Απλώς το θυμάμαι, δεν ξεχνιέται αυτό» συμπλήρωσε στο τέλος της συνέντευξης ο Μιχάλης Συριόπουλος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα