Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Ξέσπασμα γνωστής ηθοποιού κατά της Κατερίνας Καινούργιου: «Οι ασήμαντοι γίνατε σημαντικοί»

«Δεν φτάνει που είσαι εντελώς άσχετη μιλάς και κατά αυτόν τον τρόπο»

Γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά της Κατερίνας Καινούργιου με ποστ της στο facebook. Τι συνέβη και ποια ηθοποιός τα έβαλε με την παρουσιάστρια;

Αφορμή στάθηκε ο καβγάς της Κατερίνας Καινούργιου on air με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ σχετικά με το γάμο των ομοφυλοφίλων. Ο αρχιμανδρίτης δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών για να κάνει συσχετισμό των θεμάτων με την παρουσιάστρια να ξεσπάει.

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!. Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!

Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!». Η Γκέλυ Γαβριήλ βλέποντας το απόσπασμα ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας.

«Λυπάμαι δεν φτάνει που είσαι εντελώς άσχετη με τα λόγια του Χριστού…μιλάς και κατά αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς οι ασήμαντοι  γίνατε  σημαντικοί. Ευτυχώς μόνο για τους λίγους,  για κάποιους όμως ευτυχώς ούτε που σας βλέπουμε».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα