Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τρία concepts στον αέρα για την παρουσιάστρια

Σενάρια στον Alpha

Λέτε να έχουμε «Ενώπιος Ενωπίω Νο 2», αλλά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή; Σε μια τηλεοπτική χρονιά με πολλούς ηττημένους και λίγους νικητές όσον αφορά την τηλεθέαση, η παρουσιάστρια συγκαταλέγεται στους νικητές, αφού η πρωινή της εκπομπή διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης για ακόμα μία σεζόν και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας από τον ανταγωνισμό.

Και μπορεί η εκπομπή να συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ως έχει (στην ίδια ώρα, με το ίδιο πάνελ και χωρίς αλλαγές στη θεματολογία της), καθώς το συμβόλαιο της Τσιμτσιλή με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς λήγει το καλοκαίρι του 2025, όμως το ερώτημα είναι εάν η παρουσιάστρια θα αξιοποιηθεί και σε κάποιο άλλο ρόλο.

«Κατά καιρούς δέχομαι προτάσεις για να κάνω κάτι παράλληλα με το “Happy day”. Και τώρα συζητάμε κάτι πράγματα με τα στελέχη του καναλιού. Αν είναι ένα ενδιαφέρον concept, που θα μπορούσα να νιώσω πως το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω το “Happy day”, θα το έκανα. Δεν έχουμε βρει, όμως, ακόμα τι θα ήταν αυτό το διαφορετικό που θα μπορούσα να παρουσιάσω» είχε πει η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν concepts που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Το ένα αφορά συνεντεύξεις με πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, με αφιερωματικό χαρακτήρα, όπως είναι, για παράδειγμα, το «Τετ α Τετ», με τον Τάσο Τρύφωνος στην Κύπρο, το άλλο μια ενημερωτική εκπομπή που θα έχει στοιχεία έρευνας και κοινωνικής θεματολογίας και το τελευταίο ένα talk show σαν αυτό που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα