Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Η Σαμπρίνα τα βρόντηξε από σχήμα για τα… ανοιχτά πόδια μιας τραγουδίστριας

«Boom boom» για μια αφίσα

Μπορεί η Κομπαρσίτα να φιλοξένησε τα μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής νύχτας, αλλά για τη Σαμπρίνα μάλλον ήταν λίγη! Η απόφασή της να αποχωρήσει από το σχήμα την παραμονή της πρεμιέρας, ειδοποιώντας την επιχείρηση μέσω ενός μηνύματος στο κινητό του Χάρη Ακριτίδη (με τον οποίο θα ήταν μαζί), έκανε άνω κάτω το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης!

Μάλιστα, σε αποκλειστική επικοινωνία που είχε η «Espresso» μαζί της, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα γιατί «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια», λέγοντας απλά: «Απλά αποχώρησα και το μέλλον θα δείξει! Εύχομαι στους καλλιτέχνες του σχήματος καλή επιτυχία!» Σε όλο αυτό το μπάχαλο έρχονται να προστεθούν οι δηλώσεις του Φράνκο Αλφόνσο, που συμμετέχει και εκείνος στο σχήμα, πως δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις και πως μάλλον υπέγραψε με άλλο μαγαζί.

samprina010341

Και παρότι η Σαμπρίνα μπορεί να είναι φωνάρα και κουκλάρα αντικαταστάθηκε σε χρόνο dt, αφού ο επιχειρηματίας της Κομπαρσίτα δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και υπέγραψε συμβόλαιο με το πρώτο γυναικείο όνομα γνωστού νυχτερινού σχήματος που πρωταγωνιστούσε –έως πρότινος– στην αθηναϊκή νύχτα. Ετσι, μέχρι να βρεθεί λύση και για να μην πάει στράφι η πρεμιέρα, η πρωταρχική αφίσα της Κομπαρσίτα επί της οδού Πειραιώς με τη Σαμπρίνα άλλαξε και εμφανίστηκε στα social media μια άλλη (προσωρινή) μόνο γι’ αυτό το Σάββατο! Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρώτες… υποψίες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά άρχισαν από την προηγούμενη Τρίτη, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η τελική φωτογράφιση του σχήματος για τις ανάγκες της αφίσας.

Σε επικοινωνία που είχαν οι δύο καλλιτέχνες (Ακριτίδης – Αλφόνσο) του σχήματος με τη Σαμπρίνα, εκείνη δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Ετσι, λοιπόν, αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στη φωτογράφιση του σχήματος. Η ανησυχία τους ότι κάτι τρέχει επιβεβαιώθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα, με μήνυμα που έλαβε ο Χάρης Ακριτίδης από τη Σαμπρίνα, που τους ανακοίνωνε ότι δυστυχώς δεν θα συνεργαστεί μαζί τους!

samprina01034

«Μου έγραψε σε μήνυμά της ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί μου, ότι με αγαπά, αλλά δυστυχώς δεν θα προχωρήσει στη συνεργασία μας. Και μας ευχήθηκε καλή επιτυχία» αποκάλυψε ο ίδιος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και συνέχισε: «Εχασα τη γη κάτω απ’ τα πόδια μου! Επαθα την πλάκα μου! Ολο αυτό το συμβάν με την αποχώρηση της Σαμπρίνας με στενοχώρησε βαθύτατα, αφού είναι εξαιρετική συνεργάτιδά μου εδώ και χρόνια. Δεν σας κρύβω ότι είναι και πολύ καλή μου φίλη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη! Ισως να της βάλανε λόγια. Η Σαμπρίνα είναι υπέροχη τραγουδίστρια και εξαιρετική επαγγελματίας. Από την άλλη, μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή για να συνεργαστούμε! Κάθε εμπόδιο για καλό, λέει ο λαός, κι εμείς αυτό θα κρατήσουμε. Θα της ευχηθούμε το καλύτερο στο επόμενο καλλιτεχνικό της βήμα. Και είμαστε σίγουροι ότι κάπου θα ξανασυναντηθούμε!».

Οταν προσπαθήσαμε να μιλήσουμε εκ νέου με τον Αλφόνσο αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε νέα δήλωση, λέγοντάς μας ψυχρά: «Σιγά μην ασχοληθώ με τη Σαμπρίνα!» Πάντως, η όλη ιστορία έχει πολύ παρασκήνιο! Στην πρώτη φωτογράφιση που είχε γίνει για την αφίσα πριν από λίγες ημέρες η Σαμπρίνα πόζαρε κανονικά ανάμεσα στους δύο συναδέλφους της, ως αιλουροειδές!

samprina010342

Ωστόσο, σύμφωνα με ψιθύρους, η πόζα με ανοιχτά τα πόδια μια νεαρής τραγουδίστριας που πλαισίωνε τη Σαμπρίνα αποτέλεσε αφορμή για να «εκραγεί» η τελευταία, με τα «γαλλικά» να πάνε σύννεφο! Και έτσι φτάσαμε στην ημέρα της τελικής φωτογράφισης με τη Σαμπρίνα να είναι άφαντη, τραγουδώντας την επιτυχία της «Μπουμ μπουμ» και ρίχνοντας… μπουρλότο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...