Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο πατέρας του Κοκλώνη «φόρεσε» χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη

Τον κατηγορεί ότι παρουσίασε ως συνέντευξη προσωπική συνομιλία

Στα άκρα έχει φτάσει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Μένιο Φουρθιώτη και τον Νίκο Κοκλώνη, με αφορμή το ηχηρό «όχι» του  Open να δεχτεί στο πρόγραμμά του την εκπομπή του έκπτωτου τηλεαστέρα και πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Σε συνέχεια του… νέου beef της showbiz με πρωταγωνιστές τους άλλοτε φίλους -και νυν εχθρούς-, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμης περίμεναν χθες το μεσημέρι τον παρουσιαστή έξω από ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου του πέρασαν χειροπέδες, έπειτα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του «αφεντικού» της Barking Well Media!

nikos koklonis0908

Δικογραφία

Σε βάρος του Μένιου Φoυρθιώτη, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, περιμένοντας την εκδίκαση στο Αυτόφωρο, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθώς φέρεται ότι παρουσίασε ως συνέντευξη προσωπική συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη. Μάλιστα, ο Φουρθιώτης «ανέβασε» στο προσωπικό blog του και ένα μικρό απόσπασμα της -κατά δήλωσής του- συνέντευξης, προαναγγέλλοντας συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή του «J2US»! «Ουδέποτε τον ηχογράφησα (ενν. τον πατέρα Κοκλώνη). Ο ίδιος κάλεσε σε νούμερό μου που λέει ότι η κλήση καταγράφεται, άκουσαν και οι αστυνομικοί, τους οποίους επικαλούμαι ως μάρτυρες» έσπευσε να υποστηρίξει -εν εξάλλω- λίγο μετά τη σύλληψή του σε βίντεο που έστειλε στο zougla.gr.

Ολα ξεκίνησαν στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, όταν ο πρώην έγκλειστος tv star εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο ανέφερε ότι ξεκινούσε εκπομπή στο Open, με την αντίδραση του σταθμού να είναι άμεση, επισημαίνοντας πως θα κινηθεί νομικά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Υστερα από αυτό ο Φουρθιώτης επανήλθε, επιμένοντας ότι η επιστροφή της εκπομπής του είναι βάσει συμφωνίας με τον «αποκλειστικά υπεύθυνο του τομέα της ψυχαγωγίας του τηλεοπτικού σταθμού Open» Νίκο Κοκλώνη. Δεν έμεινε όμως εκεί, αλλά εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση στον άλλοτε φίλο του, στην πρεμιέρα της έκτης σεζόν του σόου του στον Alpha, δίχως να τον κατονομάζει!

koklonis04034
Ο Νίκος Κοκλώνης με τον Μένιο Φουρθιώτη

Έστειλε… μήνυμα

«Και τώρα οι δυο μας, “Just the two of us”… Μη στείλεις τους μπράβους για να με σκοτώσουν, θα έρθω το βράδυ ο ίδιος να σε δω. Ασε τους χορούς, τα τραγούδια, τα πανηγύρια, τα λαμέ τα ρούχα σου, τα γκλίτερ, και φέρε τις βαλίτσες με τα χρήματα που έχεις κλέψει πίσω» ανέφερε στο ξεκίνημα του κατεβατού που κοινοποίησε στα social media. Παράλληλα, άφησε σαφείς αιχμές για την υπόθεση της Air Fast Tickets και έστειλε μήνυμα στον Νίκο Κοκλώνη ότι θα βγάλει στη φόρα όλα τα… άπλυτά του! «Θα έχεις και άλλα ταλέντα, απ’ ό,τι μου λένε, και μάλιστα με υλικό που θα δημοσιεύσω, οπτικό υλικό, με εσένα και τις ηρωικές σου στιγμές. Βρομιά και δυσωδία, ρε φίλε, και η φρικτή φανταχτερή ζωή σου και εσύ ο ίδιος, να ξέρεις. Κοίτα, απόψε που θα έρθω να σε δω, βάλε αυτά τα ωραία ρούχα τα λαμέ, που βάζεις το βράδυ που κάνεις πιάτσα στην Αχαρνών, μη βάλεις πάλι φανταχτερό κοστούμι» έγραψε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....