Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη για τον χαμό της που νικήθηκε από τον καρκίνο έχοντας φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά!

Τι λέει στην «Espresso» η Αννα Φόνσου για τις τελευταίες γαλήνιες ώρες της επιστήθιας φίλης της!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο στο άκουσμα της είδησης ότι χθες το πρωί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών η Τέτη Σχοινάκη.

Η άλλοτε σεξοβόμβα των 80s άφησε την τελευταία της πνοή ήρεμα και ήσυχα στο σπίτι της στην Γκράβα, όπως η ίδια επιθυμούσε, έπειτα από σκληρή μάχη –για ενάμιση χρόνο– με τον καρκίνο.

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Ενας από τους ανθρώπους που ήταν κοντά στην Τέτη Σχοινάκη, η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου, μίλησε στην «Espresso» ελάχιστα λεπτά μετά το φευγιό της Τέτης Σχοινάκη στο σπίτι της, όπου έκλεισε τα μάτια της ήσυχα και ειρηνικά, επικοινωνώντας, με πλήρη διαύγεια, με τους οικείους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα έως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

H τελευταία επικοινωνία

Μάλιστα, την Κυριακή είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με την αγαπημένη της φίλη, την Αννα Φόνσου, η οποία βρίσκεται τον περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη, αφού σκηνοθετεί παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

fonsou05034

«Ηταν μια σπουδαία κοπέλα γεμάτη αξιοπρέπεια. “Εφυγε” έπειτα από ενάμιση χρόνο αγώνα με τον καρκίνο. Τη βοήθησε το Σπίτι του Ηθοποιού. Της είχε γυναίκα δίπλα της να τη φροντίζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν της έλειψε τίποτα, χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Τάγαρη, Μαροσούλη και Παυλάκη που μας βοήθησαν -οικονομικά- να ξεπεράσουμε την “κρίση” αυτή και να μην το μάθει η Τέτα ποτέ της! Ηταν πολύ περήφανη και δεν θα το επέτρεπε. Τώρα, σε σχέση με τις διαδικασίες του αποχαιρετισμού της και της ταφής της, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, διότι βρίσκεται στο στάδιο της νεκροψίας. Η Αστυνομία την πήρε από το σπίτι της για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούμε για το πότε θα προγραμματιστούν η εξόδιος ακολουθία και η τελετή ταφής της (σ.σ.: θα την αναλάβει ο αδελφός της). Η Τέτα ήταν μια σπουδαία ηθοποιός, μια αγαπημένη φίλη κι ένας σπουδαίος άνθρωπος… Η αξιοπρέπεια υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή και η Τέτη δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από κανέναν!» ήταν τα γεμάτα αγάπη λόγια της Αννας Φόνσου!

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Η αγαπημένη ηθοποιός της δεκαετίας του ’80 ζήτησε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές της ζωής της, και η «Espresso» είχε αποκαλύψει με σεβασμό στο πρόσωπό της τον Ιανουάριο τη μάχη της, παρόλο που είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά. Υπήρξε αξιοπρεπής και αγέρωχη μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της. Μα πάνω απ’ όλα υπήρξε σπουδαία ηθοποιός και φίλη για τον υπογράφοντα. Η Τέτη Σχοινάκη, ένα από τα πιο εκρηκτικά κορίτσια του κινηματογράφου, έδωσε με θάρρος την πιο δυνατή μάχη της ζωής της! Τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο Σωτηρία και απίστευτα εξαντλημένη, επέστρεψε στο σπίτι της με τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση, που δυστυχώς όμως δεν βγήκαν αληθινές…

Η επιθυμία της

Το πιο σέξι κορμί του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ‘80, η πανέμορφη αυτή γυναίκα, έδωσε μια γενναία μάχη, αλλά νικήθηκε. Επιθυμία της ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της, στην περιοχή Γκράβα, ακολουθώντας τη θεραπεία της και ελπίζοντας μόνο στο καλύτερο. Η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, Αννα Φόνσου, φρόντισε να βρίσκεται συνεχώς δίπλα της –όλο το εικοσιτετράωρο– μία έμπειρη νοσηλεύτρια, η οποία τη φρόντισε έως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Γυναίκα με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και απίστευτο κορμί, από τα 14 της έδειχνε ολοκληρωμένο θηλυκό, βίωσε όμως τη σεξουαλική παρενόχληση και τον κίνδυνο του βιασμού, αφού την κυνηγούσαν μανιωδώς οι άντρες.

Η Τέτη Σχοινάκη που υπήρξε sex symbol στα 80s

Σε συνέντευξή της μάλιστα είχε δηλώσει ότι κινδύνεψε από αλλεπάλληλους βιασμούς. Το μυαλό της όμως δούλευε με ταχύτητα τουρμπίνας και δεν υπήρξε ποτέ θύμα. Δήλωνε πάντα συνειδητοποιημένα μοναχική, δεν μετάνιωσε ποτέ της που δεν απέκτησε παιδί, αφού το θεωρούσε πολύ μεγάλη ευθύνη που δεν μπορούσε να αναλάβει εξαιτίας της ανασφάλειας του επαγγέλματός της. Παντρεύτηκε μόνο μία φορά και χώρισε έναν χρόνο αργότερα. Σε συνέντευξή της μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι, αν και ο σύζυγός της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, δεν της πήγαινε το στιλ της παντρεμένης και το μετάνιωσε την ίδια στιγμή που κατέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας!

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...