Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Bίντεο με τις τράπερ Ghetto Queen και Kimi Kaldi να δέρνονται άγρια

ΜαλλιοΤΡΑΠηγμα

Μετά τους τράπερ που άνοιξαν τον χορό της βίας σε δημόσια θέα στα μουσικά βραβεία του MAD και το γαϊτανάκι συλλήψεων που ακολούθησε για υποθέσεις ναρκωτικών, οπλοφορίας και άλλων αδικημάτων, φαίνεται πως πήραν σειρά και οι κοπέλες τράπερ!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο φαίνονται δύο νεαρές κοπέλες που τραγουδούν τραπ να δέρνονται σαν αγρίμια. Συγκεκριμένα, στο βίντεο «πρωταγωνιστούν» οι δύο τράπερ Ghetto Queen και Kimi Kaldi, που χτυπιούνται παρουσία και άλλων νεαρών ατόμων, εκ των οποίων το ένα βιντεοσκοπεί τη σκηνή που εκτυλίχθηκε σε περιοχή της Αθήνας.

Ο καβγάς άρχισε με εκατέρωθεν ύβρεις, τα αίματα άναψαν περισσότερο και ακολούθησε η συμπλοκή, που προκαλεί σοκ για την εξοικείωση των νέων στη βία. Στη συνέχεια ο περύγυρός τους έσπευσε να χωρίσει τις δύο κοπέλες, ενώ στο βίντεο φαίνεται καθαρά ότι μετά τη λήξη του σοβαρού επεισοδίου ένας άνδρας χτυπά έναν άλλον.

Λίγες ώρες μετά το άγριο ξύλο, η Ghetto Queen έδωσε συνέχεια μέσα από το προφίλ της στο Instagram και εξαπέλυσε απειλές: «Θα βάλω να σε βρούνε» λέει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στην Kimi Kaldi, ενώ δεν διστάζει να μιλά άσχημα για εκείνη, με ύβρεις. Λίγο αργότερα η Kimi Kaldi με βίντεο στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε ότι δεν έχει καμία γρατζουνιά. «Δεν θέλω να τρελαίνεστε. Η Kimάρα δεν χάνει ποτέ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, τη στιγμή που αφαιρούσε το μακιγιάζ από το πρόσωπό της για να δείξει ότι η Ghetto Queen δεν της έκανε κανένα σημάδι.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα