Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Λάζαρος Σεφερίδης: Ο Έλληνας θεός που κυνήγησε το American dream

Το πρώην μοντέλο μιλάει στην για τους αγαπημένους του σχεδιαστές, την «ψυχούλα» Ασλάνη και τη «χυλόπιτα» στη Δούκισσα

O Λάζαρος Σεφερίδης άρχισε την καριέρα του ως παίκτης μπάσκετ, παίζοντας με την ομάδα του Αμαρουσίου έως την Α1 κατηγορία. Στην πορεία όμως τον κέρδισε το modeling, καταφέρνοντας να γίνει το αγαπημένο μοντέλο σχεδιαστών, όπως ο Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος και ο Νίκος Αποστολόπουλος.

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Το 2010 αλλάζει όλη του η ζωή, καθώς κερδίζει τα καλλιστεία Mr World International, ως Ωραιότερος Ανδρας στον Κόσμο, τίτλο που έως σήμερα κατέχουν μόνο ο ίδιος, ο Νίκος Παπαδάκης και ο Τεό Θεοδωρίδης στη χώρα μας. Τότε, στα 30 του χρόνια, λέει «όχι» στη Δούκισσα Νομικού να γίνει συμπαρουσιαστής της στην εκπομπή που παρουσίαζε, αλλά και στον Ηλία Ψινάκη, που ήθελε να τον μανατζάρει, και αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρά του στη Νέα Υόρκη. Επειτα από 12 χρόνια που μένει πλέον μόνιμα στην Αμερική, πρώτη φορά μιλώντας στην «Εspresso» αναφέρει άγνωστες πτυχές της καριέρας του και μας εξιστορεί τη ζωή του στη μητρόπολη του κόσμου και τη γνωριμία του με τους Daniel Craig, Gerard Butler, Tom Hanks, Keanu Reeves και 50 Cent.

lazaros seferidis060341
Με τη φανέλα του Αμαρουσίου

Πού βρίσκεσαι και σε τι φάση της ζωής σου σε πετυχαίνουμε;

Εχω μετακομίσει στη Νέα Υόρκη τα τελευταία 12 χρόνια και όλον αυτόν τον καιρό έχω ασχοληθεί με πολλά επαγγέλματα, αλλά η κύρια ασχολία μου ήταν το modeling, καθώς ασχολήθηκα για περίπου τρία χρόνια. Παράλληλα, έκανα κι άλλες δουλειές για να αντεπεξέλθω οικονομικά, όπως personal trainer, bar tender, δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά. Τώρα είμαι σε μια εργολαβική εταιρία και δουλεύω στο τμήμα των πωλήσεων. Κουράστηκα από τη νύχτα και το modeling και ήθελα να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου.

Αρχισες την καριέρα σου ως μπασκετμπολίστας. Σε ποιες ομάδες έχεις παίξει;

Ξεκίνησα από την Καβάλα, μετά στον ΚΑΟΔ Δράμας, στο Κολέγιο του Δούκα, στην BF Ξάνθη, στη Δάφνη και κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου ήταν όταν έπαιξα στο Μαρούσι, στην Α1 κατηγορία.

lazaros seferidis060347

Παράλληλα έκανες και modeling;

Στην αρχή το έκανα, αλλά τελείως ερασιτεχνικά. Οταν είδα ότι υπάρχουν προοπτική και ευκαιρίες, αποφάσισα να το κάνω επαγγελματικά και στα 30 μου σταμάτησα το μπάσκετ και ασχολήθηκα με το modeling.

Με ποιους σχεδιαστές έχεις δουλέψει και ποιον ξεχώρισες;

Με τον Μάκη Τσέλιο, τον Ασλάνη, τον Νίκο Αποστολόπουλο και πολλούς ακόμη. Ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου έχει ο Ασλάνης, ήταν μια ψυχούλα!

lazaros seferidis060342

To 2010 κέρδισες τον διαγωνισμό Mr World International στον Αγιο Δομίνικο ως Ωραιότερος Ανδρας στον Κόσμο. Πώς ήρθε αυτή η διάκριση;

Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, πήγα καθαρά για την εμπειρία και νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα να φέρω τη χώρα μας στο πρώτο βάθρο μέσα σε 75 χώρες που συμμετείχαν.

lazaros seferidis06034
Σε παιχνίδι NBA των Lakers

Μετά τη διάκρισή σου δέχτηκες προτάσεις στη χώρα μας;

Πολλές, και πάνω στο modeling και για τηλεόραση. Είχα πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter για να είμαι συμπαρουσιαστής της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή που έκανε στην αρχή με τον Νίκο Παπαδάκη και μετά μόνη της – η εκπομπή λεγόταν «Lifestyle». Επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου, αλλά προτίμησα να αφήσω όλες τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν στην Ελλάδα και να κυνηγήσω το όνειρό μου στην Αμερική.

lazaros seferidis060346
Στη Νέα Υόρκη

Τα πρώτα χρόνια που πήγες στην Αμερική πώς ήταν;

Ηταν πολύ δύσκολα από οικονομικής άποψης. Πήγα μόνος μου, χωρίς να έχω έτοιμη δουλειά. Αρχισα να κάνω modeling στη Νέα Υόρκη και παράλληλα πήγα και σε δραματική σχολή, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά το τελευταίο δεν ευδοκίμησε γιατί δεν το κυνήγησα όσο θα έπρεπε. Οπως είπα στην αρχή, για να επιβιώσω έκανα και άλλες δουλειές, με αποτέλεσμα να μου απορροφούν πολύ χρόνο, κι έτσι άφησα και το modeling και την υποκριτική. Tα βράδια δούλευα νύχτα και το πρωί έκανα οντισιόν και φωτογραφίσεις, κάποια στιγμή όλο αυτό με κούρασε.

Σκέφτηκες τότε να επιστρέψεις στη χώρα μας;

Πολλές φορές, αλλά δεν ήθελα, γιατί θα ήταν σαν να τα παρατάω. Σήμερα, στα 42 μου χρόνια, και έπειτα από 12 χρόνια που ζω στην Αμερική, δεν το έχω μετανιώσει καθόλου, συνειδητοποιώ αυτό που λένε American dream. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου ξέρω τι θέλω, χαίρομαι που έχω μια πρωινή δουλειά με ωράριο και το modeling και η υποκριτική για μένα αποτελούν μια πολύ όμορφη ανάμνηση, έχει κλείσει αυτός ο κύκλος.

lazaros seferidis060345
Mαζί με τον Daniel Craig

Οπως μας ανέφερες, στη Νέα Υόρκη έχεις δουλέψει ως barman, δημόσιες σχέσεις σε club, έχεις γνωρίσει κάποιον διάσημο;

Θυμάμαι όταν είχε έρθει σε μαγαζί όπου δούλευα ο διάσημος παίκτης ράγκμπι Tom Brady μαζί με την τότε σύζυγό του, τη Zizel, και τους συνόδευαν 30 bodyguards. Εχω γνωρίσει τον Daniel Craig μαζί με τη σύζυγό του, ήμουν προσκεκλημένος σε πάρτι που έκανε για την τελευταία του ταινία «James Bond». Tου είπα ότι είμαι Ελληνας και μου είπε ότι αγαπάει πολύ την Ελλάδα. Επίσης, γνώρισα τον Gerard Butler. Μάλιστα, έχουμε ανταλλάξει και τηλέφωνα και μιλάμε. Τότε είχε σχέση με το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά. Επίσης, έχω γνωρίσει τους 50 Cent, Tom Hanks και Keanu Reeves. Με τον Tom Hanks μάλιστα μιλήσαμε στα ελληνικά!

lazaros seferidis060344
Mαζί με τον Gerard Butler

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Είμαι πολύ καλά, παντρεύτηκα τον Μάιο. Η σύζυγός μου είναι Αμερικανίδα και παντρευτήκαμε στο Λας Βέγκας με πολιτικό γάμο, και τον θρησκευτικό θα τον κάνουμε στην Ελλάδα. Νιώθω πολύ ευλογημένος και ευτυχισμένος που τη γνώρισα και σύντομα θέλουμε να κάνουμε και παιδιά.

lazaros seferidis060343
Μαζί με τη σύζυγό του

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....