Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Ντροπή για την πόλη μου»!

«Ελπίζω η Αστυνομία να μην πάρει το συμβάν αψήφιστα»

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για την επίθεση σε δύο άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, αναφέροντας πως τέτοιου είδους περιστατικά αποτελούν ντροπή για την πόλη της, τη Θεσσαλονίκη. Θέλοντας να εκφράσει τη γνώμη της για το κατά γενική ομολογία απαράδεκτο συμβάν η Ιωάννα Τούνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκεί υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να κάνει στη ζωή του ό,τι θέλει, εφόσον δεν βλάπτει κάποιον. Επιπλέον, δήλωσε πως νιώθει ντροπή για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα περιβάλλον τοξικό, με ομοφοβικές αντιλήψεις.

«Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως θέλει, να πρεσβεύει ό,τι θέλει και να αγαπάει όποιον θέλει. Βασικά, ο καθένας μπορεί να κάνει οτιδήποτε τον κάνει χαρούμενο, αρκεί να μην κάνει κακό στους άλλους! Τι ήταν αυτοί οι τραμπούκοι ακριβώς; Προασπιστές της ηθικής; Ντροπή μόνο για την πόλη μου! Και επειδή όλα ξεκινούν από την οικογένεια, ντροπή και για τους γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στο μίσος και την ομοφοβία» έγραψε αρχικά η πιο επιτυχημένη influencer της χώρας μας.

touni190715

«Ελπίζω η Αστυνομία να μην πάρει το συμβάν αψήφιστα. Ελπίζω, επίσης, τα νέα παιδιά που βλέπουν τα stories μου να νιώθουν την ίδια αηδία που νιώθω κι εγώ βλέποντας τέτοιες αναίτιες επιθέσεις! Δέχομαι να μην… καταλαβαίνεις ή να μην ενστερνίζεσαι κάτι. Δέχομαι επίσης –με κάποια λύπη– να νιώθεις αμήχανα βλέποντας κάτι που είναι μακριά από εσένα και να θες να αποστραφείς. Αλλά όταν φτάνουμε σε βρισιές, χειροδικία και όλα αυτά που είδα στο βίντεο, δεν δέχομαι τίποτα άλλο παρά φυλακή! Ελπίζω ο κόσμος να αλλάξει mindset» πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα