Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στην αγκαλιά μοντέλου ο Σταύρος Σβήγκος!

Πώς γνωρίστηκε με τη Θέτιδα Παυλίδη

Νέος έρωτας για τον Σταύρο Σβήγκο, αλλά όχι… φυγάς, όπως τιτλοφορείται το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν χθες, ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με ένα μοντέλο ονόματι Θέτις Παυλίδη και, παρότι οι δυο τους διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, τελικά το ειδύλλιό τους διέρρευσε μέσω της «Real Life».

Οπως έγινε γνωστό, ο Σταύρος και η Θέτις γνωρίστηκαν στους κόλπους μιας κοινής καλλιτεχνικής συντροφιάς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους είναι σε σχέση από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και πρόσφατα, που η Θέτις είχε τα γενέθλιά της, τα γιόρτασε αγκαλιά με τον αγαπημένο της.

Ο Σταύρος και η σύντροφός του περνούν πολύ χρόνο μαζί, ενώ ένα από τα σημεία επαφής τους είναι η κοινή αγάπη τους για τα ταξίδια, επιλέγοντας, μάλιστα, εναλλακτικούς προορισμούς διακοπών, καθώς και η αγάπη τους για τα ζώα (έχουν μαζί έναν σκύλο) και τα vintage αντικείμενα. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του, ωστόσο άνθρωποι που το συναναστρέφονται κάνουν λόγο για μια αρμονική σχέση. Να θυμίσουμε ότι ο Σταύρος Σβήγκος είναι μπαμπάς ενός 6χρονου αγοριού που έχει αποκτήσει με τη φωτογράφο Ελενα Αϊβαλή, με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα