Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βουτιά θανάτου για τον Ελληνα ΤikToker Tzane!

Έπεσε από μπαλκόνι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε εγκαταλειμμένο χωριό της Ιταλίας

Σοκ στους χρήστες των social media -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Ελληνα ΤikΤoker με το όνομα Tzane, που έπεσε από μπαλκόνι, σε χωριό της Ιταλίας, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες γυρισμάτων για το κανάλι του.

tzane140342

Ο νεαρός δημιουργός περιεχομένου (Geirgi Janelidze) βρισκόταν την Τρίτη στο εγκαταλειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας μαζί με φίλους του. Σκόπευαν να διανυκτερεύσουν εκεί, να το εξερευνήσουν και να εξασφαλίσουν υλικό, ώστε να το αναρτήσει στον λογαριασμό του στη δημοφιλή πλατφόρμα. Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διακριβωθεί, ο νέος έπεσε από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με συνέπεια να σκοτωθεί ακαριαία. Αμέσως σήμανε συναγερμός και επιτόπου έσπευσε, αργότερα την ίδια ημέρα, ελικόπτερο για να παραλάβει τη σορό του.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο φίλος του και επίσης ΤikΤoker, Χρήστος Κόγιας, που βρισκόταν μαζί του στην Ιταλία. «Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. “Εφυγε” από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του, να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε την Τετάρτη σε Insta story, ενώ την τραγική είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Δυστυχώς δεν είναι πλάκα, ο Tzane πέθανε. Ο Κόγιας, πιθανότατα πάνω στη σύγχυσή του, το έχει αποτυπώσει με τέτοιον τρόπο, που μοιάζει με πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλάκα!»

tzane140341

Το μοιραίο

Δηλώσεις για το μοιραίο βράδυ έκανε και ένας φίλος του tiktoker, σε τηλεοπτική εκπομπή. «Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί, πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό, για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις, καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό» είπε και συμπλήρωσε: «Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ηταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μη διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».

tzane14034

Ο άτυχος νέος, που απαριθμούσε περισσότερους από 57.000 ακολούθους στο TikTok, συνήθιζε να αναρτά περιεχόμενο με fitness, με χιουμοριστική διάθεση, ενώ συχνά «φιλοξενούσε» στο προφίλ του κι άλλους ΤikΤokers. Ορισμένες φορές παρήγε και περιεχόμενο με θέματα που αφορούσαν τους νέους ή την επικαιρότητα, ενώ έκανε και διάφορες φάρσες με τους φίλους του. Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατός του, τα σχόλια κάτω από τα βίντεό του είναι αμέτρητα, με τους ακολούθους του να εκφράζουν τη θλίψη τους. «Αποκλείεται να πέθανε», «Καλό παράδεισο, αδερφέ», «Κρίμα», «Καλό ταξίδι, αγορίνα», «Από τα καλύτερα παιδιά. Πραγματικά σοκ, πώς τα φέρνει η ζωή. Μακάρι η ψυχούλα σου να πάει στον Παράδεισο» είναι μερικά από τα σχόλια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...