Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παύλος Χαϊκάλης: Μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τον Μίχο λέει πως τα είχε προβλέψει εδώ και καιρό λόγω των ζωδίων

Αστρα να πάνε στο διάολο

Και ενώ η κοινωνία βράζει για τη πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη για τους βιασμούς και την εκπόρνευση της 12χρονης από τον Κολωνό, Παύλος Χαϊκάλης κόμπασε δημόσια για το αστρολογικό… κατόρθωμά του!

«Η Αστρολογία δικαιώνεται» έγραψε στα social media ο γνωστός ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο με τον εν λόγω κλάδο, παρά με την υποκριτική, καθώς έπεσε μέσα στην αστρολογική πρόβλεψη που είχε κάνει τον Οκτώβριο του 2022 για τον Ηλία Μίχο. Μια πρόβλεψη που συμπίπτει με την εισαγγελική πρόταση για το συγκεκριμένο άτομο που δημοσιοποιήθηκε προχθές.

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα… πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον Τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά. Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στον χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε χθες (13.30) με την πρόταση της Δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την Αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης. Οπως έγινε γνωστό, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε την απαλλαγή τού 56χρονου Ηλία Μίχου, βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση της 12χρόνης στον Κολωνό, για τα βαριά αδικήματα της μαστροπείας και του παιδοβιασμού.

0449 MOYZOYRAKIS VANDI KOKLAS XAIKALIS 22092019

Αντιδράσεις

Το γεγονός αυτό λειτούργησε ως αφορμή για να προκληθούν αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο Παύλος Χαϊκάλης είχε αναλύσει μέσω διαδικτύου τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, κάνοντας λόγο τότε για «παθολογική κατάσταση» του συγκεκριμένου ανθρώπου, «όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο», ενώ είχε προβλέψει ότι ο ίδιος θα έπεφτε… στα μαλακά.

«Η ανασφάλεια του Κρόνου στον Ταύρο έχει καταστήσει το άτομο να είναι λίγο δυσαρεστημένο με τη δουλειά του, τις φιλοδοξίες του. Τον φέρνουν σε τέτοια σύγκρουση, που τον κάνουν πιο εγωιστικό. Η Αφροδίτη είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Κρόνο, δείχνει μία ροπή προς πάθη και μία τάση το άτομο να υποφέρει εξαιτίας ερωτικών σχέσεων. Σε αυτή την αμοιβαία υποδοχή μπορεί να δείξει και διαφορές ηλικίας σε μία σχέση» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Χαϊκάλης στην αστρολογική ανάλυση του χάρτη του 56χρονου.

0171 PETROS FILIPIDIS ANTINOOS ALMPANIS PAVLOS XAIKALIS 532019

«Το άτομο είναι σε μία παθολογική κατάσταση, όπου το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο. Τα γεγονότα που θα έρθουν στο άτομο θα τα ξεπεράσει πολύ σύντομα. Αυτό με βάζει σε μία υποψία ότι θα παιχτούν πολλά παιχνίδια γύρω απ’ αυτή την υπόθεση Μίχου και μπορεί στο τέλος να πέσει στα μαλακά. Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι από τη διαχείριση με παιχνίδια της εξουσίας ή από την αιτία της προγενέθλιας έκλειψής του, η οποία ήταν ευνοϊκή» είχε συμπληρώσει τότε ο (αστρολόγος) Χαϊκάλης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...