Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Γιορτινό «δώρο» στην Κάιλι Μινόγκ

Για πρώτη φορά στην καριέρα της, που άρχισε τη...

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα...

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η...

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν σε ηλικία μόλις 11 ετών πήγαινε σε οικοτροφείο για τα παιδιά της βρετανικής ελίτ.

Την αποκάλυψη κάνει ο ίδιος ο Τσαρλς Σπένσερ στην αυτοβιογραφία του «Ενα πολύ ιδιωτικό σχολείο» («A Very Private School»), η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη, σύμφωνα με τη «New York Post». Από τα οκτώ του οι γονείς του τον έστειλαν στο οικοτροφείο Maidwell Hall, χωρίς να γνωρίζουν ότι «ο διευθυντής ήταν ένας σαδιστής παιδόφιλος» που ως προσωπικό είχε επιλέξει «έναν πολύ μικρό αριθμό δασκάλων, που ήταν είτε διεστραμμένοι είτε δεν θα μιλούσαν ποτέ εναντίον του».

Τσαρλς Σπένσερ

Στα 11 του, μια εργαζόμενη στο σχολείο, ηλικίας 19 ή 20 ετών, την οποία ο Σπένσερ περιγράφει ως παιδόφιλη, τον κακοποιούσε σεξουαλικά. Θύματά της έπεφταν και άλλοι συμμαθητές του, που όλοι τους ήταν κάτω των 13 ετών, καθώς κάθε βράδυ η διεστραμμένη «βοηθός» επέλεγε ένα από τα αγόρια και το οδηγούσε στο κρεβάτι της για να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Ο Σπένσερ δεν είπε σε κανέναν όσα βίωσε, μέχρι που στα 42 του μίλησε σε έναν ψυχολόγο, διότι το τραύμα τον οδήγησε «να πιάσει πάτο». Τώρα, στα 59 του, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει δημόσια για πρώτη φορά.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...






Μποζουκια Αθηνα