Βεντέτα στην TV με Χρηστίδου και Μαλέσκου

ΧρηστίΝΤΟΥ!

Nα και η νέα κόντρα στην ΤV! Σίσσυ Xρηστίδου vs Ιωάννα Μαλέσκου! Τις δηλώσεις της Μαλέσκου στην εκπομπή «Status», τις προηγούμενες ημέρες, για τον «πόλεμο» που δέχτηκε όταν ήρθε από την Κρήτη στην Αθήνα σχολίασε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Μega η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέφερε πως πράγματι η Ιωάννα Μαλέσκου δέχτηκε «πόλεμο», ωστόσο, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει συνήθως σε πρόσωπα που βρέθηκαν… από τη μια μέρα στην άλλη στη θέση του παρουσιαστή ως αλεξιπτωτιστές!

Σίσσυ Χρηστίδου

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο δικό της παράδειγμα, τονίζοντας πως πριν βρεθεί στη θέση αυτή είχε υπάρξει πίσω από τις κάμερες σε διάφορα πόστα. Η Σίσσυ είπε με νόημα: «Είναι αντικειμενικό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελίνα Παπίλα και κορίτσια που προσπάθησαν να κάνουν το βήμα έφαγαν πάρα πολλή λάσπη. Είναι αντικειμενικό αυτό, δεν έχουν φάει όλοι το ίδιο ξύλο. Εγώ δεν έγινα ξαφνικά παρουσιάστρια. Οταν δεν γίνεσαι ξαφνικά παρουσιάστρια, αυτό δεν σου συμβαίνει γιατί ξεκινάς σιγά σιγά από τη δουλειά. Ημουν στο ρεπορτάζ, στο πεζοδρόμιο, ήμουν σε εκπομπές, για πολλά χρόνια πίσω από τις κάμερες, μπήκα σε μία παρέα, σε μία δεύτερη θέση και μετά ήρθε αυτό. Αυτό η τηλεόραση το δέχεται σιγά σιγά. Οταν, όμως, εμφανίζονται ξαφνικά άνθρωποι μέσα στη δική μας δουλειά είναι πολύ δύσκολο να το ανεχτούμε. Δηλαδή, λέμε “όπα, κούκλα μου! Πού νομίζεις ότι πηγαίνεις;” Αυτό αισθάνομαι».

Ιωάννα Μαλέσκου

Αυτό το «όπα, κούκλα μου, πού πηγαίνεις» πείραξε, όπως φαίνεται, την Ιωάννα Μαλέσκου και αντέδρασε τάχιστα, μιλώντας για αδικία. Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τη συνάντησε και η παρουσιάστρια απάντησε για μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και στις δηλώσεις που έκανε για εκείνη η Σίσσυ Χρηστίδου. «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, είναι η δουλειά μου και κάτι που αγαπώ πολύ. Δεν αγχώνομαι, θέλω όλα να γίνουν στον χρόνο τους» ανέφερε η ξανθιά καλλονή. «Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι ξαφνικά εμφανίστηκα στην τηλεόραση. Δεν το αισθάνομαι έτσι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι παρουσιάστηκα ξαφνικά είναι… δικό τους πρόβλημα. Δεν είμαι παραπονιάρα, δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό ο Πάνος Κατσαρίδης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Αν το είπε αυτό ο Πάνος, θα είχε τους λόγους του. Δεν είμαι παραπονιάρα. Αν κάτι με αδίκησε, δεν θα πω “αχ, τι ωραία που είναι όλα”. Αν για αυτό με είπε παραπονιάρα, χαλάλι του. Εχω μάθει να λέω αλήθειες» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου