Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εκτός κάδρου οι Χάρι και Μέγκαν ακόμη και μετά την ανακοίνωση από την Κέιτ ότι θα πολεμήσει με χημειοθεραπείες τον καρκίνο

Το πριγκιπικό ζεύγος δεν εμπιστεύεται τους εξόριστους συγγενείς του στις ΗΠΑ

Κουβέντα δεν είπαν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ στον Χάρι και στη Μέγκαν για τον καρκίνο της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας, καθώς, έπειτα από όσα τους έχει κάνει το αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ ζευγάρι, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να το εμπιστευτούν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο Χάρι με τη Μέγκαν έμαθαν τα δυσάρεστα νέα παρακολουθώντας το σοκαριστικό βίντεο της Κέιτ την Παρασκευή, όπως ο υπόλοιπος πλανήτης, αποκάλυψε η «New York Post». Στη συνέχεια, πάντως, επικοινώνησαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, όπως είπε στο ITV ο ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας Κρις Σιπ, χωρίς να διευκρινίσει αν η επικοινωνία έγινε τηλεφωνικά, με βιντεοκλήση ή με μήνυμα.

keit260348

Το «πρόβλημα Χάρι» είναι το τελευταίο με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν τώρα ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, σύμφωνα με την «Telegraph». Η Κέιτ επέλεξε να μην πει τίποτα στον Χάρι για τη διάγνωσή της με καρκίνο, καθώς γνωρίζει ότι ο Χάρι «δεν είναι κάποιος που μπορείς να τον εμπιστευτείς», όπως ανέφερε πηγή της «Sun». Εξάλλου, στο παρελθόν ο Χάρι είχε αφήσει να διαρρεύσουν, όπως τον συμφέρουν, ιδιωτικές συζητήσεις που είχε με τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Ο Ουίλιαμ, από την άλλη, είναι αποφασισμένος να μην κάνει ούτε σπιθαμή πίσω στην απόφασή του να μην τα ξαναβρεί με τον αδελφό του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο διάδοχος του βασιλιά Καρόλου δεν σκοπεύει να συναντήσει τον Χάρι τον Μάιο, όταν θα επισκεφτεί το Λονδίνο για τον εορτασμό της δέκατης επετείου των Invictus Games.

keit260349

Το κουτσομπολιό

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν πολύ πιο σοβαρά θέματα να χειριστούν, μεταξύ των οποίων και την απίστευτη έκταση που πήραν το κουτσομπολιό και οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ. Η πριγκίπισσα είχε αναστατωθεί σε τέτοιο βαθμό, που αποφάσισε να ακολουθήσει το πρόσφατο παράδειγμα του βασιλιά Καρόλου και να ανακοινώσει δημόσια ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ακολουθεί συντηρητική θεραπεία.

keit260343

«Το μήνυμα της Κάθριν (την Παρασκευή) ήταν πολύ ειλικρινές» δήλωσε φίλος της στη «The Sunday Times», προσθέτοντας ότι η πριγκίπισσα ήταν «σχεδόν απεγνωσμένη» από τις «ανοησίες που κυκλοφορούσαν», που «έπρεπε» να γυρίσει το βίντεο, στο οποίο μίλησε από καρδιάς, καθώς έγραψε η ίδια τα λόγια της. «Ολος ο κόσμος την κουτσομπόλευε και υπάρχουν πάρα πολλές μα@@@ιες εκεί έξω για εκείνη και για την οικογένειά της» σχολίασε. Αποκαλύφθηκε, δε, ότι ο λόγος που στις 27 Φεβρουαρίου ο Ουίλιαμ δεν πήγε την τελευταία στιγμή στο μνημόσυνο στο Λονδίνο του νονού του, τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, είναι διότι η Κέιτ είχε μόλις αρχίσει τις χημειοθεραπείες.

Συμβουλες απο τον Καρολο

Στον βασιλιά Κάρολο στράφηκε η πριγκίπισσα Κέιτ μία ημέρα πριν κάνει τη σοκαριστική ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, καθώς εκτιμάται ότι θέλησε να πάρει τη συμβουλή του.

Δεν είναι τυχαίο ότι την Πέμπτη η Κέιτ γευμάτισε ιδιωτικά με τον Κάρολο, όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό «People». Ηδη είχαν αναπτύξει στενό δεσμό, μια κι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως την αγάπη τους για την τέχνη. Εχουν, όμως, έρθει ακόμη πιο κοντά ο ένας με τον άλλον μετά τη διάγνωση και των δύο με καρκίνο, καθώς μοιράζονται την ίδια εμπειρία για την περιπέτεια της υγείας τους. Οι συναντήσεις τους κάνουν και τους δύο να νιώθουν «ασφάλεια», μια και παρηγορούν ο ένας τον άλλον.

karolosd04123

Ειδικά για το γεύμα της Πέμπτης εκτιμάται ότι η Κέιτ θέλησε να ακούσει τη γνώμη του βασιλιά Καρόλου για την επικείμενη ανακοίνωση για την υγεία της. Η πριγκίπισσα είναι πάντα πολύ προσεκτική για τα θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια και δεν θα έκανε καμία δημόσια δήλωση χωρίς την έγκριση του επικεφαλής της οικογένειας, βασιλιά Καρόλου.

Ο Βρετανός μονάρχης, από την άλλη, συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, ωστόσο φέρεται ότι έχει αναστατωθεί από το γεγονός ότι η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα απ’ ό,τι περίμενε. Ο Κάρολος, όπως αποκάλυψε ο ανιψιός του Πίτερ Φίλιπς, είναι «απογοητευμένος» που λόγω των θεραπειών δεν μπορεί να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά του όσο σύντομα θα ήθελε. Ο γιος της πριγκίπισσας Αννας καθησύχασε, όμως, τον κόσμο ότι ο βασιλιάς θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών, για να επιστρέψει απολύτως υγιής.

Συγγνώμη από stars μετα την αποκάλυψη για την υγεία της

Δειλά δειλά και με την ουρά στα σκέλια, μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας Κέιτ ότι είναι καρκινοπαθής, άρχισαν να βγαίνουν μπροστά οι σταρ για να της ζητήσουν συγγνώμη για τις χοντράδες και τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία και τον γάμο της που έγραψαν στα social media όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτ είχε επεξεργαστεί με photoshop τη φωτογραφία με τα παιδιά της.

keit2603411
Μπλέικ Λάιβλι

keit2603410
Κέρι Κατονά

Την αρχή έκανε η σταρ του Χόλιγουντ Μπλέικ Λάιβλι, η οποία στις 13 Μαρτίου είχε αναδημοσιεύσει τη φωτογραφία της Κέιτ για να διαφημίσει τα νέα αλκοολούχα ποτά της εταιρίας της. «Εκανα μια χαζή ανάρτηση με αφορμή τη φρενίτιδα για τις αστοχίες του photoshop και, ω φίλε μου, αυτή η ανάρτηση με κάνει να ντρέπομαι σήμερα. Ζητάω συγγνώμη» έγραψε η σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς.

keit260346
Γκάρι Γκόλντσμιθ

keit260342
Οουεν Τζόουνς

Σειρά πήρε ο Βρετανός πολιτικός Οουεν Τζόουνς, ζητώντας συγγνώμη για τις θεωρίες συνωμοσίας που διέσπειρε στα social media με αφορμή τη διαβόητη, πλέον, φωτογραφία της Κέιτ. «Ως κάποιος που έκανε εικασίες χωρίς να σκεφτεί ότι πίσω από αυτό (το photoshop στη φωτογραφία) μπορεί να κρυβόταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ντρέπομαι πολύ για να είμαι ειλικρινής και της εύχομαι ό,τι καλύτερο» έγραψε στο Χ. «Συγγνώμη» για τις θεωρίες συνωμοσίας που δημοσίευσε στα social media αναγκάστηκε να ζητήσει επίσης η τηλεπερσόνα Κέρι Κατονά.

keit260341
Σάρα Βάιν

keit2603410
Κέρι Κατονά

Ακόμη περισσότεροι, όμως, είναι οι σταρ που χρωστούν μια συγγνώμη στη μελλοντική βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Η δισεκατομμυριούχος Κιμ Καρντάσιαν δέχτηκε τα περισσότερα πυρά από τους χρήστες του διαδικτύου για να δείξει ότι μετάνιωσε για το χοντροκομμένο «αστείο» της που έκανε για την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ. «Πάω να συναντήσω την Κέιτ» έγραψε η Κιμ, που ήταν ντυμένη σαν ντετέκτιβ και υποτίθεται πήγαινε να λύσει το μυστήριο της φωτογραφίας, την ώρα που στην πραγματικότητα η Κέιτ έκανε χημειοθεραπείες για τον καρκίνο. Ανάλογου τύπου ατάκες έκαναν επίσης στις τηλεοπτικές εκπομπές τους ο Τζίμι Κίμελ, ο Στίβεν Κόλμπερτ, ο Αντι Κόεν και ο Τζον Ολιβερ.

keit260345
Τζίμι Κίμελ

keit260344
Τζον Ολιβερ

keit26034
Στίβεν Κόλμπερτ

keit260347
Κιμ
Καρντάσιαν

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...