Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok – Λειράτος… Κυριάκος

«Του έδωσα αυτό το όνομα επειδή είναι... αρχηγός»

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην πάει, όμως, το μυαλό σας στον Ελληνα πρωθυπουργό. Κυριάκος λέγεται και το νέο αγαπημένο κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου: ένας κόκορας με ταλέντο… σκύλου, αφού ακολουθεί παντού την τραγουδίστρια, μέσα κι έξω από το σπίτι, στο κτήμα, στο Λαγονήσι, όπου ζει η ίδια μαζί με τον άντρα της Χρήστο Γκίκα. Ο λειράτος Κυριάκος, μάλιστα, θα είναι ο special guest star στο νέο βιντεοκλίπ της καλλιτέχνιδας για το remix του τραγουδιού της «Σαν μπλουζάκι», το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε πριν από 20 χρόνια.

mpezentakou290343
Η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο καμαρωτός… Κυριάκος ποζάρουν στον φακό της «Espresso»

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Πέρυσι αγοράσαμε 12 κοτούλες και έναν κόκορα για να έχουμε φρέσκα αβγουλάκια. Το περασμένο καλοκαίρι, λοιπόν, τέσσερις από αυτές τις κότες γίνανε κλώσες και γέννησαν, μεταξύ άλλων, και τον Κυριάκο μου» λέει η τραγουδίστρια μιλώντας στην «Espresso». «Δηλαδή ο Κυριάκος γεννήθηκε φυσιολογικά, όχι από μηχανή. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι και πάρα πολύ έξυπνος, έχει πολύ υψηλό IQ. Με ακούει όταν τον φωνάζω με το όνομά του. Αλλωστε με ξέρει από τη μέρα που βγήκε από το αβγό. Τώρα είναι περίπου οκτώ μηνών, νεαρός μεν, αλλά πολύ ανεπτυγμένος» συνεχίζει η Στέλλα Μπεζαντάκου περιγράφοντας στη συνέχεια στιγμές από την καθημερινότητά τους στο κτήμα.

mpezentakou29034
Τσαχπίνης αλλά υπάκουος ο κόκορας της Στέλλας

Κικιρίκου το πρωί

«Μόλις ξυπνάω το πρωί και με βλέπει, τρέχει πολύ γρήγορα προς το μέρος μου και όπου και να κάθομαι ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και κάθεται. Επειτα ψάχνει για τροφή, καλαμπόκι ή κάτι άλλο, στις τσέπες μου. Η αλήθεια είναι πως και άλλες κοτούλες κάθονται να τις πιάσεις, όμως ο Κυριάκος αράζει μέσα στην αγκαλιά μου, κοιμάται στην αγκαλιά μου και λαλεί βολεμένος αναπαυτικά μέσα στην αγκαλιά μου… Εχει τύχει να τον κρατάω και με τα δυο μου χέρια και να κάνει κικιρίκου. Επειδή έχει πάρει από πολύ μικρός αγάπη και προσοχή, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μοιάζει με σκύλου η συμπεριφορά του. Αφού καμιά φορά λέω πως είναι το μικρό μου μαλτεζάκι… κοκοράκι. Του φοράω χρυσές αλυσίδες, πέρλες και κάθεται, δεν αντιδρά, ούτε τις τσιμπάει. Επίσης έχει μάθει να ποζάρει στον φακό» αναφέρει.

Οσο για το όνομά του που είναι το ίδιο με του πρωθυπουργού της χώρας; «Τον έβγαλα έτσι, γιατί μου αρέσει το όνομα Κυριάκος» σχολιάζει αρχικά η Στέλλα Μπεζαντάκου, ενώ σε ερώτησή μας αν είχε στον νου της και τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν τον ονομάτιζε, παραδέχεται: «Ε, τον είχα και αυτόν λιγάκι… Αλλωστε, και ο δικός μου Κυριάκος… πρωθυπουργός είναι στο κοτέτσι και στο κτήμα μας! Επειδή, λοιπόν, είναι αρχηγός, τον έβγαλα Κυριάκο» λέει χαρακτηριστικά.

mpezentakou290342

Ετοιμος για κλιπ

Ποια είναι, όμως, τα επόμενα σχέδια της Στέλλας Μπεζαντάκου για τον Κυριάκο της; «Το νέο μου βιντεοκλίπ, όπου θα πάρει μέρος ως guest star» αποκαλύπτει στην «Espresso» η τραγουδίστρια, που έκανε πρόσφατα… χαμό στο TikTok ανεβάζοντας ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει στον ρυθμό της γνωστής βερσιόν του hit «Σαν μπλουζάκι», περιτριγυρισμένη από τις κότες της.

mpezentakou290341
Ο Κυριάκος με τα λούσα του στην αγκαλιά της τραγουδίστριας

«Ο Κυριάκος θα παίξει στο βιντεοκλίπ της διασκευής του τραγουδιού που θα βγει τον Μάιο. Τον ήχο του remix θα επιμεληθεί ο Γιώργος Ρεϊσόπουλος, ο οποίος είναι ένας πολύ αξιόλογος και ταλαντούχος dj, συνεργάτης του Valentino. Αποφάσισα να κάνω το remix γιατί μου το ζητάει ο κόσμος, γίνεται χαμός στο TikTok, το ξέρουν νέα παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί όταν είχε πρωτοβγεί, το 2004. Γενικώς αρέσει πολύ, είναι 20 ετών τραγούδι και ακούγεται ακόμη. Θα κάνουμε λοιπόν τη διασκευή μαζί με βιντεοκλίπ, όπου θα εμφανίζεται και ο Κυριάκος, ο οποίος είναι πραγματικά το… μπλουζάκι μου το κολλητό, τον αγαπώ πάρα πολύ» μας λέει η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας ότι μετά το «Σαν μπλουζάκι» θα βγάλει κι άλλο single, εντελώς καινούργιο, ενώ ετοιμάζεται από τώρα μια σειρά από live εμφανίσεις που θα γίνουν μετά το Πάσχα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...