Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli Follie

«Κατέστρεψαν ένα διαμάντι σε ένα βράδυ»

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας του δεν ανέλαβε ούτε και χθες ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, συνεχίζοντας την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται εδώ και μήνες το πολύκροτο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie.

Αντίθετα, ο 82χρονος κατηγορούμενος έριξε όλες τις ευθύνες στον Ιωάννη Μπεγέτη, οικονομικό διευθυντή του υποομίλου της Folli Follie στην Ασία, καθώς και στον Chu Chuen (Tonio) Law, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας στο Χονγκ Κονγκ, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Οπως είπε, τα στελέχη αυτά είχαν την ιδέα να «πειράξουν» τους ισολογισμούς ώστε να φανεί αυξημένος τζίρος της εταιρίας και ο ίδιος συμφώνησε. «Εγώ δεν είχα ιδέα για τα οικονομικά στην Ασία. Αυτά τα είχαν άλλοι, εμένα μου έφερναν τους ισολογισμούς και τους υπέγραφα. Η εταιρία ήταν ένα διαμάντι και την κατέστρεψαν σε ένα βράδυ» ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, αρνούμενος μία προς μία τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, άφησε αιχμές για τον ρόλο των διεθνών ελεγκτικών εταιριών που ερεύνησαν τα οικονομικά της Folli Follie, λέγοντας ότι δεν έκαναν κανένα επιτόπιο έλεγχο και τα στοιχεία που συμπεριέλαβαν στις εκθέσεις τους προέρχονται από συνεντεύξεις και ενδείξεις.

Πρόεδρος: Hσασταν διευθυντής τέτοιου ομίλου και ακούγεται περίεργο να λέτε ότι δεν είχατε εικόνα για τα οικονομικά. Είστε το 80% του χρόνου σας στην Ασία. Την οικονομική διαχείριση πού την έχετε αφήσει;

Κατηγορούμενος: Στον Τonio και τον Μπεγέτη, τους εμπιστευόμουν.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος παρείχε πλήρη κάλυψη στον γιο του, Τζώρτζη, αλλά και στη σύζυγό του, Καίτη, οι οποίοι δικάζονται μαζί του, κατηγορούμενοι και εκείνοι για σειρά οικονομικών αδικημάτων.

Πρόεδρος: Πότε μιλήσατε στον γιο σας για την Ασία; Για την «ωραιοποίηση», όπως μας αναφέρατε, των οικονομικών καταστάσεων.

Κατηγορούμενος: Το 2015 και επειδή ξέρει οικονομικά και μου έκανε σκηνή. Μου είπε «τι είναι αυτά που κάνετε;» Του απάντησα: «Δυστυχώς, Τζώρτζη, μου πρότειναν κάτι και το έκανα». Σχεδόν για έναν μήνα δεν μου μίλαγε.

Ο 82χρονος δέχτηκε όμως ερωτήσεις από την πρόεδρο του δικαστηρίου και για τη σύζυγό του, Καίτη, η οποία ήταν αντιπρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ένας τίτλος που της δόθηκε, όπως είπε, ο κατηγορούμενος «τιμής ένεκεν».

Πρόεδρος: Δεν σκεφτήκατε ότι εκτός από την τιμή που της κάνατε ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. η θέση αυτή φέρει και ευθύνη; Δεν συμβουλευτήκατε κάποιον;

Κατηγορούμενος: Είχα ένα ελάττωμα, δεν συμβουλευόμουν κανέναν.

Πρόεδρος: Είχατε έναν αυταρχισμό…

Κατηγορούμενος: Ναι. Οταν το έμαθε, με έβρισε. Δεν έχει υπογράψει ποτέ κανέναν ισολογισμό, ούτε άλλα έγγραφα, δεν είχε εταιρικούς λογαριασμούς. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 3 Απριλίου.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα