Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον

Η αλλαγή στον λεσβιακό έρωτα

Αποκαλύψεις ότι έχασε την παρθενιά της από άνδρα στα 35 και ότι στα 41 της ερωτεύτηκε τη γυναίκα που την έκανε να σκεφτεί να παρατήσει το Χόλιγουντ για πάρτη της κάνει η Ρέμπελ Γουίλσον στην αυτοβιογραφία της. Οπως δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό «People», έγραψε στην αυτοβιογραφία της «Rebel Rising», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου, ότι έκανε σεξ για πρώτη φορά με άνδρα σε ηλικία 35 ετών, διότι ήθελε να στείλει στους εφήβους το μήνυμα να μην αγχώνονται πότε θα χάσουν την παρθενιά τους.

«Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να είσαι 30άρα, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις πίεση όταν είσαι νέος» εξήγησε η 44χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Pitch Perfect». Η σταρ του Χόλιγουντ ανέφερε ότι η ίδια αναγκάστηκε να πει ψέματα στην καλύτερή της φίλη ότι έκανε σεξ στα 23 της, για να αποφύγει την ψυχολογική πίεση από τις επίμονες ερωτήσεις των συνομηλίκων της για το πότε θα κάνει σεξ. Αλλά και τότε άρχισαν να τη ρωτούν γιατί έχασε την παρθενιά της «τόσο αργά».

Αποσπάσματα από το βιβλίο που συνοδεύουν τη συνέντευξη της ηθοποιού, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της για το τένις, αναφέρουν ότι μέχρι το 2021 που ερωτεύτηκε την τενίστρια Ραμόνα Αγκρούμα είχε κάνει σχέσεις μόνο με άνδρες. Ωστόσο η Αγκρούμα ήταν αυτή που την έκανε να νιώσει για πρώτη φορά τι σημαίνει αγάπη. «Ενιωσα τόσο πολύ δεμένη συναισθηματικά που κάποια στιγμή σκέφτηκα “θα μπορούσα να εγκαταλείψω την καριέρα μου για αυτόν τον άνθρωπο και να γυρίζω τον κόσμο στα γήπεδα τένις”» γράφει η Γουίλσον, η οποία πέρυσι τον Φεβρουάριο αρραβωνιάστηκε την Αγκρούμα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα