Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρόλου μετά την ανακοίνωση για τη μάχη με τον καρκίνο

«Ζωντανός»

Την ώρα που το Μπάκιγχαμ ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το δημοσίευμα του περιοδικού «In Touch», που αναφέρει πως ο καρκίνος που έχει ο βασιλιάς Κάρολος είναι στο πάγκρεας και πως έχει μόνο «δύο χρόνια ζωής», είχαμε χθες την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Βρετανού μονάρχη μετά την αποκάλυψη για τη μάχη του με τον καρκίνο!

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, έφτασε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στο κάστρο του Ουίνδσορ για να παρακολουθήσει την εορταστική λειτουργία, από την οποία απουσίαζαν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που έχει διαγνωστεί και εκείνη με καρκίνο, βρίσκεται στο στάδιο της θεραπείας! Μόλις ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στην εκκλησία γύρισε και χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος και, αν και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος, έδειχνε ευδιάθετος. Ο 75χρονος Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κάθισαν μακριά από τους υπολοίπους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσουν την υγεία του βασιλιά.

Και αν από το πρόσωπό του δεν έλειπε το χαμόγελο, σίγουρα θα είχε εξαφανιστεί όταν διάβαζε το επίμαχο δημοσίευμα που δεν στέκεται μόνο στην αποκάλυψη για τον καρκίνο στο πάγκρεας, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, λέγοντας πως ήδη ετοιμάζονται τα σχέδια με την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge» για την κηδεία του μονάρχη, ο οποίος, όταν συμβεί το μοιραίο, θα ταφεί στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο στο κάστρο του Ουίνδσορ!

Η κηδεία θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge», ενώ πηγές κοντά στο παλάτι ανέφεραν στο «In Touch» ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα! Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας, μια και ο καρκίνος είναι χειρότερος απ’ ό,τι φαντάζονταν όλοι»! Μάλιστα, υψηλόβαθμος στο παλάτι ανέφερε στο περιοδικό πως «ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το παλάτι να δημοσιευτεί και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την οικογένειά του και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας!

Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος και η κατάστασή του είναι απελπιστική», με το δημοσίευμα να κλείνει το ρεπορτάζ με τη δηλητηριώδη αναφορά πως «ο βασιλιάς που γνωρίζει τα πάντα για την κατάστασή του έχει την εντύπωση ότι ο Ουίλιαμ δεν είναι έτοιμος να πάρει τον θρόνο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.