Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ένα μέρος από το βεστιάριο του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια στο Κολωνάκι παραδόθηκε στις φλόγες

Στις φλόγες οι κόποι μιας 15ετίας!

Με κακόγουστο πρωταπριλιάτικο ψέμα μοιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε στο βεστιάριο του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια, στην οδό Ακαδημίας, στο Κολωνάκι, κάνοντας στάχτη τους κόπους μιας ολόκληρης 15ετίας, νυφικά και αμπιγέ φορέματα ανυπολόγιστης αξίας!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας που εκπροσωπεί τον γνωστό σχεδιαστή, η φωτιά προκλήθηκε προχθές, λίγο μετά τις 17.00, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη φωτογράφιση εταιρίας που συνεργάζεται με τον κ. Ζούλια. Αν και κατασβέστηκε σε σύντομο χρόνο, οι φλόγες πρόλαβαν να κατακάψουν τον χώρο, όπου φυλάσσεται μεγάλος αριθμός ενδυμάτων, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας

«Στο βεστιάριο του γνωστού και διακεκριμένου σχεδιαστή κ. Βασίλη Ζούλια εκδηλώθηκε χθες 31/03/2024, μετά τις 17.00, πυρκαγιά, με απότοκο να προκληθούν σοβαρές καταστροφές στον χώρο, αλλά και μεγάλες ζημιές σε έναν μεγάλο αριθμό ενδυμάτων (φορεμάτων και νυφικών), τα οποία καταστράφηκαν» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Σε άλλο σημείο της τονίζεται ότι η φωτιά κατασβέστηκε με ενέργειες της ίδιας της εταιρίας με τα μέσα πυρόσβεσης που διέθετε, αλλά και με την άμεση άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και επισημαίνεται πως οι προκληθείσες ζημιές είναι ιδιαίτερα σοβαρές. «Ο κ. Βασίλειος Ζούλιας, παρά το μέγεθος της καταστροφής, έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπλαση όλων των καταστραφέντων σχεδίων για να βρίσκονται πάλι πολύ σύντομα στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού» είναι η φράση με την οποία καταλήγει η ανακοίνωση.

Μην έχοντας ξεπεράσει ακόμη το σοκ, σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με τον συνεργάτη του Περικλή Κονδυλάτο ο γνωστός σχεδιαστής ξεκαθάρισε πως δεν κάηκε ολόκληρο το ατελιέ, αλλά δύο δωμάτια. «Ο μήνας μπήκε όπως μπήκε και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μόνο η ανθρώπινη ζωή έχει σημασία και τίποτα άλλο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν κάηκε το ατελιέ, κάηκαν δύο δωμάτια, έπιασε φωτιά ένα μέρος του» τόνισε ο Βασίλης Ζούλιας και πρόσθεσε, μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time»: «Κάηκε το βεστιάριό μας με όλη τη δουλειά 15 ετών, ό,τι είχαμε κάνει εγώ και ο Περικλής Κονδυλάτος μαζί κάηκε. Δεν ήμασταν μέσα. Γινόταν μια φωτογράφιση και έγινε ένα λάθος. Δεν ξέρω τι έγινε γιατί δεν ήμουν εδώ. Οταν έφτασα, είχε ήδη σβήσει. Θα γίνουν ανακρίσεις και θα δούμε τι έγινε. Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς. Μόνο ένα μέρος του ατελιέ κάηκε, είναι μεγάλος χώρος. Από τα 700 τ.μ. κάηκαν τα 35 τ.μ. Ακούστηκαν δραματικά πράγματα…» ανέφερε.

Τέλος, είπε για την αξία των υφασμάτων και των ρούχων που καταστράφηκαν: «Η αξία όλων αυτών που κάηκαν είναι ανυπολόγιστη. Δεν μιλάμε για ντουβάρια ή κουρτίνες, αλλά για ρούχα 15 ετών υψηλής ραπτικής. Αν μιλήσουμε για τις εργατοώρες ή τα υφάσματα που φέρνουμε από το εξωτερικό, η αξία δεν είναι υπολογίσιμη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.