Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

«Κάτοικοι» Αγίας Παρασκευής (;) Μανουσάκης και Παπαοικονόμου

Η ΕΡΤ δεν είναι μόνο Eurovison!

Μανούσος Μανουσάκης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου… στην ΕΡΤ! Η ΕΡΤ δεν είναι μόνο Eurovison, Mαρίνα Σάττι και «Ζάρι». Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει ο Μάρτιος είχαν κυκλοφορήσει στην τηλεοπτική αγορά τα νέα σχέδια της δημόσιας τηλεόρασης! Το στοίχημα από το φθινόπωρο είναι να κερδίσει η ΕΡΤ έδαφος και να αυξήσει και τη θεαματικότητά της.

Δύο είναι οι σειρές που παίρνουν, όπως όλα δείχνουν τελικά, το πράσινο φως για να συνεχίσουν την επόμενη σεζόν: οι «Παραλία» και «Ηλέκτρα». Παράλληλα, με την ΕΡΤ συνομιλεί ο μετρ της μυθοπλασίας Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος θα συνεργαστεί με τη δημόσια τηλεόραση για να σκηνοθετήσει μια νέα σειρά, η οποία θα κινείται μεταξύ ιστορικού και μυθιστορηματικού περιεχομένου. Ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και όπως όλα δείχνουν, θα βασίσει το νέο εγχείρημά του σε σημαντικό λογοτεχνικό έργο.

Επίσης η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, μία σημαντική δημιουργός που μαζί με τον σκηνοθέτη Λάμπη Ζαρουτιάδη έκαναν μεγάλες επιτυχίες στο παλιό Mega, επανέρχεται στην ΕΡΤ. Το νέο εγχείρημά της βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το απαραίτητο φως» της Ντορίνας Παπαλιού, όπου θα υπογράφει τη διασκευή σεναρίου. Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια και η ιστορία αφορά την αναζήτηση ενός χαμένου πίνακα από μία γυναίκα που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Στην ΕΡΤ παραμένει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Λέγεται ότι τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει σε κομεντί.

Ακόμα, η ΕΡΤ συνομιλεί και με δύο γνωστούς σεναριογράφους για δύο κωμικές σειρές, τον Δημήτρη Αποστόλου και τον Πάνο Αμαραντίδη. Τέλος, στην ΕΡΤ θα προβληθεί η σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» ή «Η άγνωστη Μαρία», σε παραγωγή της εμπειρότατης Φρόσως Ράλλη. Η σειρά περιγράφει τα πολύ νεανικά χρόνια της μεγάλης ερμηνεύτριας της όπερας, σε σκηνοθεσία Ολγας Μαλέα. Μέχρι στιγμής θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή της Ελένης Ράντου, η οποία θα υποδυθεί μια δασκάλα της νεαρής Μαρίας Κάλλας στο Ωδείο Αθηνών, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξή της.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα