Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι stars βγάζουν… γούστα στο sex

H «ειδίκευση» της Κριστίνα Αγκιλέρα στο στοματικό και η γυμνή Αμάντα Χόλντεν πάνω στο τραμπολίνο των παιδιών της

Από τις πρόστυχες αναπηδήσεις σε τραμπολίνο και το φετίχ με ρουφήγματα στα δάχτυλα των ποδιών, μέχρι την «ειδίκευση» στο στοματικό σεξ και το σεξ σε αεροπλάνο μπροστά σε «ματάκια», συχνά πυκνά, οι κατά τα άλλα πολύ προστατευτικοί με την προσωπική τους ζωή σταρ της παγκόσμιας showbiz ανοίγουν το στόμα τους για να εκμυστηρευτούν ό,τι πιο kinky κάνουν στο κρεβάτι και όχι μόνο.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Τις πικάντικες αποκαλύψεις των διασήμων, στις οποίες πρωτοστατούν οι γυναίκες, φέρνει στο φως δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail». Με το στόμα ανοιχτό άφησε πέρυσι τους ακροατές η ποπ σταρ Κριστίνα Αγκιλέρα, όταν μετέτρεψε σε ακατάλληλο για ανηλίκους το podcast «Call her daddy» στο οποίο συμμετείχε. Αποκάλυψε ότι, αν και έχασε την παρθενιά της σε μεγάλη ηλικία, της αρέσει να πειραματίζεται και έχει κάνει σεξ κατά τη διάρκεια αεροπορική πτήσης «κάτω από κουβέρτες», όπως και σε στούντιο ηχογράφησης των τραγουδιών της «σκύβοντας πάνω στο κοντρόλ».

celeb080445
Κριστίνα Αγκιλέρα

Ομως, δεν ήταν αυτά που σόκαραν την παρουσιάστρια Αλεξάντρα Κούπερ, αλλά όσα είπε για τη σεξουαλική πράξη στην οποία έχει… ειδίκευση. Εκμυστηρεύτηκε ότι λατρεύει να κάνει στοματικό σεξ στον σύντροφό της, προσθέτοντας: «Είναι πραγματικά σημαντικό να είσαι με κάποιον παρτενέρ με τον οποίο μπορείς να πειραματιστείς». Ο Γουίλ Σμιθ έγινε πρώτο θέμα στα περιοδικά το 2021 όταν δήλωσε ότι στα νιάτα του έκανε σεξ με τόσες πολλές γυναίκες για τους λάθους λόγους που ανέπτυξε ψυχοσωματικά στον οργασμό.

celeb080441
Γουίλ Σμιθ

Ανέφερε ότι όταν τον απάτησε η πρώτη γυναίκα που ερωτεύτηκε στη ζωή του άρχισε να κάνει σεξ με τη μία γυναίκα μετά την άλλη για να ξεπεράσει το τραύμα. Αν και μέσα σε λίγους μήνες πήγε με αμέτρητες παρτενέρ, η ψυχολογική του κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά χειροτέρεψε. «Ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση όταν είχα οργασμό που με έκανε να πνίγομαι και κάποιες φορές ακόμη και να κάνω εμετό» δήλωσε. Για χρόνια η Αμάντα Χόλντεν κρατούσε το στόμα της ραμμένο για τη σεξουαλική ζωή της, όμως το 2021 αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για όσα κάνει στο κρεβάτι με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της Κρις Χιουτζ.

celeb080443
Αμάντα Χόλντεν

Η 53χρονη Βρετανίδα ηθοποιός δήλωσε ότι ο 70χρονος μουσικός παραγωγός είναι πάντα έτοιμος για σεξ, οπότε είναι εκείνη που αποφασίζει πότε θα το κάνουν, ανάλογα με τη διάθεσή της. Συχνά δε προκαλούν ο ένας τον άλλον να κάνει κάτι ακραίο στα προκαταρκτικά του σεξ, όπως όταν ο Χιουτζ τής είπε ότι δεν τολμάει να βγει στον κήπο γυμνή και να χοροπηδήσει πάνω στο τραμπολίνο των παιδιών τους. «Θα ενθάρρυνα όλους να ξεγυμνωθούν στο σπίτι και να κάνουν πρόστυχες αναπηδήσεις» δήλωσε η Χόλντεν, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο της την κατάληξη που είχε η πρόκληση του συζύγου της για το τραμπολίνο.

celeb08044
Πένι Λάνκαστερ

Το μοντέλο Πένι Λάνκαστερ, που εδώ και 17 χρόνια είναι παντρεμένο με τον τραγουδιστή Ροντ Στιούαρτ, έχει αποκαλύψει ότι το ζευγάρι τη βρίσκει να κάνει σεξ στις λιμουζίνες με τις οποίες πηγαίνει σε επίσημες εκδηλώσεις. Οσο για τα φετίχ που έχει η Λάνκαστερ, έχει δηλώσει ότι την ερεθίζει απίστευτα όταν ο τραγουδιστής του «Have I told you lately that I love you» ρουφάει τα δάχτυλα των ποδιών της, ενώ την ανάβει λιγότερο όταν τη φιλάει με πάθος στον λαιμό. Ο ερωτικός οίστρος μπορεί να πιάσει οποιαδήποτε στιγμή τον Στιούαρτ, οπότε η Λάνκαστερ φροντίζει να τον ενημερώσει φορώντας ένα κόκκινο βραχιόλι ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σεξ λίγο πριν της έρθει η περίοδος.

celeb080444
Κάρα Ντελεβίν

Το πικάντικο μυστικό που του είπε στο καμαρίνι η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε ο Γκράχαμ Νόρτον το 2017 στην εκπομπή του «The Graham Norton Show» στο BBC, στην οποία το διάσημο μοντέλο ήταν καλεσμένο. «Μου είπες ότι έκανες σεξ σε αεροπλάνο» ανέφερε ο ανοιχτά γκέι παρουσιαστής, με την ετοιμόλογη Ντελεβίν να του απαντάει: «Οπως έκανες κι εσύ». Ο Νόρτον δεν μάσησε, αλλά συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι το μοντέλο δεν έκανε σεξ στα κρυφά, καθώς ένας άνδρας συνταξιδιώτης τούς πήρε πρέφα και την κοιτούσε όση ώρα ξεσάλωνε με τον παρτενέρ της στην πολυθρόνα του αεροπλάνου. «Παρεμπιπτόντως ο πατέρας μου είναι εδώ, συγγνώμη, μπαμπά» είπε η Ντελεβίν, κοιτάζοντας προς το ζωντανό κοινό της εκπομπής.

celeb080442
The Chainsmokers

Οργια με θαυμάστριες αποκάλυψε τον Ιανουάριο του 2023 το δίδυμο The Chainsmokers, δηλαδή οι Αμερικανοί dj Αλεξ Παλ και Αντριου Τάγκαρτ, οι οποίοι έχουν κάνει επιτυχία με τραγούδια όπως το «Don’t let me down και takeaway». Μιλώντας στο podcast «Call her daddy», ανέφεραν ότι συχνά στις περιοδείες τους, χωρίς να το έχουν προγραμματίσει, καταλήγουν στο ίδιο κρεβάτι με μια θαυμάστρια και κάνουν τρίο. Ανέφεραν, δε, ότι τα ταυτόχρονα ξεσαλώματα στο κρεβάτι με την ίδια γυναίκα δεν συμβαίνουν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στο εξωτερικό, ιδίως στην Ευρώπη.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...