Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πού πέτυχε η «Espresso» τη σταρ του σινεμά λίγες μόλις εβδομάδες μετά την περιπέτεια της υγείας της

Ζωζώ

Λίγες εβδομάδες μετά την περιπέτεια της υγείας της η «Espresso» συνάντησε αναπάντεχα τη βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη σε ένα από τα αγαπημένα της εστιατόρια, στην Ιερά Οδό, με τη σταρ του σινεμά να συνοδεύεται από τη Σταυρίνα Ευστρατιάδη, την κόρη του Ομηρου Ευστρατιάδη (εκτός από προσωπική της μακιγιέζ είναι ο φύλακας άγγελός της), με τον σύντροφο της ζωής της, τον Πύρρο, να προπορεύεται, διακριτικός, αποφεύγοντας τις κάμερες.

Η Ζωζώ έλαμπε. Κυριολεκτικά, όμως. Πιο ζωντανή και κεφάτη, από ποτέ. Δεν σου επέτρεπε να διανοηθείς τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για αρκετές ημέρες, κάνοντας όλη την Ελλάδα να καρδιοχτυπήσει στο μονόκλινο δωμάτιο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Η τόσο αιφνίδια περιπέτεια υγείας της Σαπουντζάκη, που προκάλεσε και στην ίδια μεγάλο σοκ, αφού ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που νοσηλευόταν, ανήκει πλέον στο παρελθόν, με όλους τους θαυμαστές της να εύχονται να είναι η πρώτη και η τελευταία.

zozo sampoutsaki16103

Χαμογελούσε

Η αστείρευτη γυναίκα του θεάματος, της επιθεώρησης, των μιούζικαλ, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, κρατώντας το σκήπτρο της επανήλθε στον θρόνο της δείχνοντας σε όλους τη θέλησή της για ζωή. Ναι, η Ζωζώ τα κατάφερε, αποδεικνύοντας ότι σε κάθε μάχη βγαίνει νικήτρια. Με το που την αντικρίσαμε, χαμογελούσε πλατιά και πλησίασε την κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του Open για να μιλήσει στον υπογράφοντα.

zozo sapountzaki85800

«Γεια σου, βασίλισσα, ο θρόνος σού ανήκει, είναι κατάκτηση που δεν μεταβιβάζεται. Είσαι η έμπνευση και η αγάπη για εμάς και όλον τον κόσμο. Γεια σου, Ζωζώ μας» της είπαμε καθώς την υποδεχόμασταν, με την ίδια να μας χαιρετά εγκάρδια. Στην κλειστή κάμερα την αγκαλιάσαμε δυνατά. Το ίδιο έκανε και εκείνη. Συγκινήθηκε. Μίλησε για τον κόσμο που την κρατάει στην αγκαλιά του χρόνια ολόκληρα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η ίδια μέσω και της «Espresso» θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον απλό κόσμο για την αγάπη που της στέλνει ακόμη και μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Οι ευχές του κόσμου τη συντρόφευαν, όπως μας είπε, και όλο το διάστημα που ήταν στο σπίτι της μέχρι να αποκατασταθεί η υγεία της.

Ντίβα

Δίπλα της, η Σταυρίνα Ευστρατιάδη, η οποία αποφεύγει να κάνει δηλώσεις. Δεν θέλει να μιλάει για το πόσο την αγαπά, αλλά και πόσο απαραίτητη είναι και εκείνη για τη Ζωζώ. Για την ντίβα του σινεμά η Σταυρίνα και ο Χάρης είναι τα στηρίγματά της. Οταν έκλεισε η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open, της είπαμε πόσο αστραφτερή είναι σε κάθε εμφάνισή της. «Σας αρέσουν;» μας ρώτησε, χαμογελώντας όλο νάζι.

zozo sapountzaki161

«Αγαπώ τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μου, που μου στέλνει λουλούδια, αγάπες και ευχές. Ούτε στιγμή δεν έπαψε να χτυπάει το τηλέφωνό μου από φίλους, γνωστούς αλλά και θαυμαστές, που με κρατάνε ζωντανή και με κάνουν να αισθάνομαι σπουδαία» συμπλήρωσε. Σε ερώτησή μας για το αν έχει σχέδια για το μέλλον, μας απάντησε χωρίς να το σκεφτεί ούτε μισό λεπτό: «Ναι, έχω σχέδια, πολλά και μεγάλα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να έχει την υγεία του και να στέκεται όρθιος στα πόδια του».

Αυτά ήταν τα λόγια της προτού μας αποχαιρετήσει με το λατρεμένο της τραγούδι «Ζωζώ, για σένα ζω», με τον υπεύθυνο του εστιατορίου «Στα καλά καθούμενα» Στέλιο Κωνσταντινίδη να την υποδέχεται στην είσοδο με μια μεγάλη αγκαλιά, προτού εκείνη καθίσει σε μια μεγάλη ροτόντα που ετοιμάστηκε προς τιμήν της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...