Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

«Εξαιρετικά κρίσιμη» η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται για 14η μέρα στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη

Αγωνία για τον Δημήτρη Κόκοτα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Nοσοκομείου «Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος για 14η μέρα, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, μένοντας για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του με το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, η κατάσταση της υγείας του 55χρονου τραγουδιστή χαρακτηρίζεται «εξαιρετικά κρίσιμη».

Ο γιος του αείμνηστου τροβαδούρου Σταμάτη Κόκοτα υπέστη έμφραγμα στις πρόβες για το «J2US», όπου συμμετείχε μέχρι πρότινος ως coach της ηθοποιού Τραϊάνας Ανανία. Οπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου ο καλλιτέχνης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και ενημέρωσε γι’ αυτό τους συνεργάτες του. Από κει κι έπειτα οι εξελίξεις υπήρξαν ραγδαίες. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσικλέτα και λίγο αργότερα ασθενοφόρο, καθώς από τους πρώτους διασώστες εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασής του.

Πολύ σοβαρό περιστατικό

Ο τραγουδιστής διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν εξαρχής πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.

Χθες, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη δήλωσε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πως η τελευταία προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί. «Αυτή τη στιγμή γίνεται απεικονιστικός έλεγχος, εργαστηριακός έλεγχος και η ομάδα σιγά σιγά θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις. Εχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και, όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο, που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει» είπε συγκεκριμένα.

Αλλωστε πηγές από το Νοσοκομείο «Γεννηματάς», τόνιζαν από την αρχή πως «Ο κ. Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους δικούς του σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του τα επόμενα 24ωρα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα