Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Διάσημοι καλλιτέχνες που είδαν τους γονείς τους «απέναντι» στα όνειρά τους, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή

Η... άστεγη Λόπεζ, το κομμένο χαρτζιλίκι στην Πάλτροου και ο Κρις Κριστόφερσον που τον αποκλήρωσαν εν μια νυκτί

Διά πυρός και σιδήρου χρειάστηκε να περάσουν για να τα καταφέρουν μερικοί από τους διασημότερους σταρ της εποχής μας, καθώς, όταν ανακοίνωσαν στους γονείς τους ότι δεν θα γινόταν αυτό που εκείνοι είχαν προγραμματίσει, αλλά θα ακολουθούσαν τα όνειρά τους στη showbiz, εκείνοι τους έκοψαν τα χρήματα ή έφτασαν στο σημείο ακόμα και να τους αποκληρώσουν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Στα 54 της η Τζένιφερ Λόπεζ έχει κατακτήσει τόσο το Χόλιγουντ, με ταινίες όπως η «Wedding Planner», όσο και τη μουσική σκηνή, ως ποπ σταρ, με επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Let’s Get Loud» και «Waiting for Tonight».

ceeleb120442
Τζένιφερ Λόπεζ

Ωστόσο, η αναζήτηση της επιτυχίας άρχισε με το… αριστερό, καθώς όταν ως έφηβη ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι δεν θα πήγαινε στο κολέγιο για να γίνει χορεύτρια, εκείνη την πέταξε έξω από το σπίτι. «Αρχισα να κοιμάμαι στον καναπέ της σχολής χορού, ήμουν άστεγη» θυμήθηκε η Λόπεζ σε συνέντευξη στο περιοδικό «W Magazine». «Λίγους μήνες αργότερα βρήκα μια δουλειά στην Ευρώπη και, όταν επέστρεψα, έκλεισα ρόλο στο ”μιούζικαλ In Living Color” συνέχισε η Λόπεζ, προσθέτοντας ότι έτσι μετακόμισε στο Λος Αντζελες.

ceeleb120444
Γκουίνεθ Πάλτροου

Η 51χρονη Γκουίνεθ Πάλτρου έχει κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της, ενώ μόνο η αξία της εταιρίας της Goop ξεπερνάει τα 230.000.000 ευρώ. Οταν, όμως, είπε στον σκηνοθέτη πατέρα της Μπρους Πάλτροου ότι θα εγκατέλειπε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας UC Santa Barbara για να γίνει ηθοποιός, εκείνος της είπε ειρωνικά «μπράβο» και της έκοψε τα χρήματα που της έδινε. Οπως δήλωσε η Πάλτροου στο περιοδικό «Glamour», έπιασε δουλειά στην υποδοχή ενός εστιατορίου και βρήκε διαμέρισμα με συγκάτοικο για να τα βγάλει πέρα. «Ψαχούλευα να βρω κέρματα για να αγοράσω στα Starbucks και πήγαινα εκεί με τα πόδια για να κάνω οικονομία στη βενζίνη» είπε. Οταν δε τηλεφώνησε στον πατέρα της για χρηματική βοήθεια, εκείνος το μόνο που έκανε ήταν να την καλέσει στο σπίτι για δείπνο.

Ψιλοδουλειές

Ανάλογη είναι η ιστορία της Ντακότα Τζόνσον των ταινιών «50 αποχρώσεις του Γκρι» και του διάσημου ηθοποιού πατέρα της Ντον Τζόνσον. Μιλώντας στο «Today», η Ντακότα αποκάλυψε ότι ο «σκληρός» του «Miami Vice» σταρ ανακοίνωσε σε όλα τα παιδιά του που ήταν στην εφηβεία ότι θα συνέχιζε να τους δίνει χρήματα για να ζουν πλουσιοπάροχα με τον όρο να πάνε στο πανεπιστήμιο. «Λοιπόν, εγώ θα γίνω ηθοποιός» του είπε η Ντακότα, για να λάβει την απάντηση «εντάξει, τότε είσαι μόνη σου». «Υπήρχαν στιγμές που δεν είχα χρήματα για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ» περιέγραψε η 34χρονη σήμερα ηθοποιός, προσθέτοντας ότι βρήκε κάτι ψιλοδουλειές ως μοντέλο που τη βοήθησαν να πληρώνει το ενοίκιο. Ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε ότι στα πολύ δύσκολα είχε δίπλα της τη μητέρα της, Μέλανι Γκρίφιθ, που έβαζε το χέρι στην τσέπη για να τη βοηθήσει.

ceeleb12044
Ντακότα Τζόνσον

Οταν ο μετέπειτα σταρ των ταινιών «Blade» και τραγουδοποιός επιτυχιών, όπως τα «Help Me Make It Through the Night» και «Me and Bobby McGee», Κρις Κριστόφερσον επέστρεψε στο σπίτι του στο Γουέστ Πόιντ της Νέας Υόρκης από τον στρατό, «έπρεπε» να γίνει δάσκαλος Αγγλικών, σύμφωνα με τους γονείς του. Τους ανακοίνωσε ότι, αντίθετα, θα γινόταν τραγουδοποιός και οι γονείς του τον αποκλήρωσαν. Ο παντρεμένος τότε Κριστόφερσον μετακόμισε στο Νάσβιλ για να κυνηγήσει το όνειρό του, όπου δούλευε ως μπάρμαν και ως φύλακας στα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας Columbia Recording Studios, με μισθό περίπου 220 ευρώ τον μήνα. Η σύζυγός του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της τα παιδιά τους, ενώ χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια μέχρι να γνωρίσει επιτυχία στη μουσική και στο Χόλιγουντ.

ceeleb120445
Κρις Κριστόφερσον

Η «βασίλισσα του ροκ εν ρολ» Στίβι Νικς, που έγινε διάσημη ως τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με το συγκρότημα Fleetwood Mac, μαζί με τον Λίντσεϊ Μπάκιγχαμ, με επιτυχίες όπως «The Chain», «Everywhere» και «Go Your Own Way», πήρε την απόφαση να παρατήσει το κολέγιο για τη μουσική. Οταν το ανακοίνωσε στους γονείς της, εκείνοι της δήλωσαν ότι από εκεί και πέρα δεν θα της έδιναν ούτε σεντ. Η Νικς, όπως περιέγραψε στην τηλεοπτική εκπομπή τής αμερικανικής τηλεόρασης CBS «Sunday Morning», άρχισε να καθαρίζει σπίτια, ενώ παράλληλα δούλευε ως σερβιτόρα για να βρει λεφτά όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τον Μπάκιγχαμ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι όχι μόνο στη σκηνή, αλλά και στη ζωή.

ceeleb120443
Στίβι Νικς

Η Χέδερ Γκράχαμ, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Boogie Nights», «Austin Powers: Ο κατάσκοπος που με κουτούπωσε» και «Californication», είχε την απόλυτη στήριξη των γονιών της όταν στην εφηβεία της άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός. Ολα άλλαξαν όταν οι εξαιρετικά συντηρητικοί και πιστοί καθολικοί γονείς της έμαθαν ότι γύριζε γυμνή σκηνές με σεξ για την ταινία «Boogie Nights». Οχι μόνο σταμάτησαν να τη στηρίζουν οικονομικά, αλλά όλα δείχνουν ότι ξέσπασε οικογενειακός καβγάς, κατά τον οποίο οι γονείς της Γκράχαμ είπαν και έκαναν πράγματα που την πλήγωσαν βαθιά, σε σημείο που η ηθοποιός έκοψε τις επαφές μαζί τους. Οταν αργότερα οι γονείς της δήλωσαν δημόσια ότι οι αγκαλιές τους είναι ανοιχτές για την Γκράχαμ, εκείνη το ξέκοψε, λέγοντας ότι αυτό που έκαναν την πλήγωσε και έπρεπε να σεβαστεί τα συναισθήματά της.

ceeleb120441
Χέδερ Γκράχαμ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...