Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Μαρίνα Σάττι ανοίγει τα… χαρτιά της την προσεχή Δευτέρα

Μια παύση έχει κάνει στα επαγγελματικά της καθήκοντα λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της

Μια παύση έχει κάνει στα επαγγελματικά της καθήκοντα η Μαρίνα Σάττι, η οποία θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision για το 2024 στο Μάλε της Σουηδίας, λόγω του ξαφνικού θανάτου του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια έχει σταματήσει, ως γνωστόν, τις εμφανίσεις της για την προώθηση του τραγουδιού «Zari» και της ευρύτερης ελληνικής συμμετοχής, ενώ η συνέντευξη Τύπου που θα έδινε στους δημοσιογράφους ακυρώθηκε, καθώς η ερμηνεύτρια βιώνει βαρύ πένθος. Η Μαρίνα ήταν πολύ συνδεδεμένη με τον πατέρα της, ο οποίος ήταν από το Σουδάν, είχε έρθει στην Ελλάδα για να σπουδάσει γιατρός, έμεινε στην Αθήνα, έγινε καθηγητής πανεπιστημίου και παντρεύτηκε τη μητέρα της.

Επειδή όμως η Μαρίνα Σάττι είναι πάνω απ’ όλα μια σωστή επαγγελματίας, ετοιμάστηκε για το comeback της και τη συνάντησή της με τον Τύπο. Ετσι τη Δευτέρα 15 Απριλίου, το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, θα δοθεί η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για τη στρατηγική της προκειμένου να φέρει την Eurovision ξανά στην Αθήνα. Να σημειωθεί ότι το τραγούδι πάει πολύ καλά στο εξωτερικό, καθώς φιγουράρει στις πρώτες θέσεις και στα στοιχήματα και στα προγνωστικά. Η Μαρίνα τραγουδά και χορεύει άριστα το «Zari», όπως λένε οι στενοί συνεργάτες της στην ΕΡΤ, και μάλιστα το τσιφτετέλι της πάνω στη σκηνή της Εurovιsion θα σχολιαστεί αναλόγως.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα