Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025

Τσάκας is back: Έφερε και… Κινέζο για το «τριφύλλι»

Ενας παλιός γνωστός των φιλάθλων του Παναθηναϊκού αλλά και...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...

«Akis’ Food Tour»: Ο ‘Ακης μας αποκαλύπτει τα μυστικά του Βερολίνου!

H πιο νόστιμη ταξιδιωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Akis’ Food Tour», το...

Ραντεβού στον Σταυρό του Νότου με τη Βασιλική Μιχαλοπούλου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων...

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία στον Διογένη

Αγάπη... υπερβολική

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός κρατούν πολλά χρόνια για τον Λευτέρη Πανταζή και την Αννα Βίσση, που μέχρι και σήμερα, 35 χρόνια μετά τη θρυλική συνεργασία τους στον Διογένη, επισφραγίζεται με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας τις πρόβες του στο Romeo, όπου κάνει σε λίγες μέρες πρεμιέρα με την Ελλη Κοκκίνου, έσπευσε να την απολαύσει στο Hotel Ermou, με την απόλυτη σταρ, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του, να τον φωνάζει στο stage για να ερμηνεύσουν από κοινού μεγάλες επιτυχίες που τους έγραψε ο Νίκος Καρβέλας. Η Αννα Βίσση δεν έκρυψε και δημόσια τον θαυμασμό της για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη Λευτέρη Πανταζή, αποκαλώντας τον διά μικροφώνου Ελτον Τζον της Ελλάδας!

Eκείνος με τη σειρά του την αποθέωσε, ενθυμούμενος πόσο όμορφα είχαν περάσει οι δυο τους το 1989 στη θρυλική συνεργασία τους στο Διογένης Palace αλλά και στις προσωπικές στιγμές που είχαν με τον Νίκο Καρβέλα, όταν του έγραφε τις μεγάλες επιτυχίες του – «Το ωραιότερο πλάσμα» και πολλές άλλες! Αφού ερμήνευσαν από κοινού το «Είναι Αστείο», επισφράγισαν την on stage συνάντησή τους με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, εν μέσω χειροκροτημάτων!

Οσο έχω… Τhe Voice

Πακτωλός χρημάτων στα πόδια της… βασίλισσας! Την Αννα Βίσση θέλουν στο «Voice!» στον Σκάι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και, όπως ακούγεται, της τάζουν γην και ύδωρ! Ηδη έχει κλειδώσει η παραμονή στις «κόκκινες καρέκλες» του Σάκη Ρουβά και η συμφωνία επισφραγίστηκε με την γκεστ εμφάνιση του δημοφιλή σταρ στο πάρτι της Ενωσης του «Survivor».

Απομένουν, λοιπόν, τρεις καρέκλες… Στη μία από αυτές αναμένεται να επιστρέψει ο ρομαντικός τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας. Η Αννα Βίσση είχε δεχθεί πρόταση και στο παρελθόν από το «Voice», όμως την είχε αρνηθεί. Η μόνη φορά που εμφανίστηκε με μόνιμο ρόλο σε κριτική επιτροπή ριάλιτι ήταν στο «Star Academy», το 2018, στο Epsilon.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Πρώην υπουργός πρώτο τραπέζι πίστα με σύζυγο & ερωμένη

Το γκραντ φινάλε του Νίκου Οικονομόπουλου στο κέντρο διασκέδασης...

Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor»

Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη...

Για γερά πορτοφόλια οι βίλες του Οικονομόπουλου στη Μύκονο

Δουλειά και διακοπές συνδύασε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Μύκονο,...

Νέο επεισόδιο στη διαμάχη Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο στο δικαστικό «θρίλερ» με πολύ σασπένς,...
spot_img
spot_img