Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του γιού της και η υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές

«Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία»

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα ελαττώματά της, στον σύζυγό της, στα παιδιά της, αλλά και στη μη εκλογή της στις βουλευτικές εκλογές.

dounia17044

Στην αρχή της συνέντευξης η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στα ελαττώματά της, αλλά και στη σχέση της με τον σύζυγό της: «Έχω πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αλλάζω εύκολα τη γνώμη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ελευθερίες και οι ανεξαρτησίες μου και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να το δεχτεί. Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, δεν μου αρέσει. Δεν σημαίνει ότι στην ελευθερία μου θα δείξω έλλειψη σεβασμού στον σύζυγό μου. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες. Αγαπάμε τον άνθρωπο με τον χαρακτήρα του, όπως είναι».

dounia170442

Στη συνέχεια, η πρώην βουλευτής μίλησε για την δύσκολη περίοδο με την εφηβεία του γιού της: «Με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία. Όλα ήταν απαξίωση, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δεν νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών είναι λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί οι γυναίκες είναι πιο “ανεπτυγμένες”. Σε ένα σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Για αυτό πιστεύω ότι τα αγόρια περνούν μια πιο δύσκολη εφηβεία. Για αυτό υπάρχει τώρα κι αυτή η απόδειξη του “είμαι μάγκας”».

dounia170441

Σε άλλο σημείο η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στα 20 χρόνια γάμου που συμπληρώνει: «Είμαι παντρεμένη από το 2004 αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε αλλά δεν γίνεται. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στο μυαλό μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση. Ο άντρας μου είναι άντρας. Μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια».

Για τη μη εκλογή της στις βουλευτικές εκλογές, η πρώην βουλευτής είπε: «Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Έχω αυξήσει το κοινό μου αλλά στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν! Είχα πολύ κλάμα από στεναχώρια αλλά και πολύ κλάμα από χαρά».

Για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, η Νόνη Δούνια ανέφερε: «Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου! Γενικότερα είμαι πάντα έτοιμη, είμαι ετοιμοπόλεμη. Δεν φοβάμαι να φάω τα μούτρα μου, να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου, ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Πάντα δίνω τον αγώνα μου, δεν εγκαταλείπω ποτέ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...