Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο παρουσιαστής

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον! Εκεί που είχε καταλήξει, λένε οι στενοί του συνεργάτες, να πάει στον Alpha… μπήκε σφήνα ο ΑΝΤ1 και του άλλαξε τη ρότα!

Πρόταση διευρυμένης συνεργασίας στον Νίκο Μουτσινά καταθέτει ο ΑΝΤ1, στο παρά πέντε, ανατρέποντας τα δεδομένα για την τηλεοπτική του επιστροφή στη μικρή οθόνη. Την ώρα που ο παρουσιαστής φέρεται ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Alpha, στη διεκδίκησή του μπήκε ισάξιος ανταγωνιστής και με πολύ καλή πρόταση. Το κανάλι του Αμαρουσίου δίνει γη και ύδωρ στον Νίκο, που το κέφι και το μπρίο του έχουν λείψει από το γυαλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του ΑΝΤ1 προς τον Νίκο Μουτσινά δεν αφορά εκπομπή μεταμεσονύχτια, αλλά ένα νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Στο «πακέτο» συνεργασίας που συζητούν οι δύο πλευρές, ΑΝΤ1 και παρουσιαστής, μπαίνει και η νέα κινηματογραφική ταινία του Νίκου Μουτσινά «Τα βαφτίσια», για την οποία ο γνωστός ηθοποιός αναζητεί συμπαραγωγό. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί πολύ σύντομα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα