Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

Πρεμιέρα έρωτα

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό άσμα, που μπορεί να μην το έχει τραγουδήσει η Μαριάντα Πιερίδη, αλλά της ταιριάζει απόλυτα αυτή την εποχή. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά τον «θορυβώδη» χωρισμό της από τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση λόγω απιστίας από την πλευρά του, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε μια καινούργια σχέση που την κάνει να πετάει στον έβδομο ουρανό!

Απόδειξη; Το αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε στον αγαπημένο της Πάνο Ιωάννου στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου έκαναν πριν από μερικά βράδια την πρώτη τους κοινή κοσμική εμφάνιση. Φορώντας εφαρμοστό μάξι στράπλες φόρεμα που είχε συνδυάσει με ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Μαριάντα Πιερίδη εμφανίστηκε στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, αρχικά μαζί με τη φίλη της Φελίσια Τσαλαπάτη. Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, έφτασε στο ίδιο μέρος και ο νέος της σύντροφος, που δεν έχει κάποια σχέση με τον χώρο της showbiz, αλλά είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. Με το που τον είδε η τραγουδίστρια έλαμψε ολόκληρη ακόμη περισσότερο κι έπεσε στην αγκαλιά του.

Το ζευγάρι και η παρέα του κάθονταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του Nox, διασκεδάζοντας μπροστά ακριβώς από τη σκηνή και δεν σταμάτησαν σχεδόν καθόλου να τραγουδούν και να χορεύουν. Ειδικά η Μαριάντα που κάποια στιγμή λικνίστηκε αισθησιακά στον ρυθμό, αφιερώνοντας στον καλό της ένα «καυτό» τσιφτετέλι, με τα φλας να παίρνουν… φωτιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον