Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Μελίνα Νικολαΐδη και Νίκος Οικονομόπουλος έχουν έρθει κοντά και στηρίζουν ο ένας...

Ενας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Μελίνας...

Πρώτη κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρου – Ελληνίδου

Πρώτη κοινή κοσμική εμφάνιση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και...

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Ακυρη η καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Δεν είχε «δίκαιη δίκη»

Το εφετείο της πολιτείας της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό που καταγγέλθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης. Αποφάνθηκε ότι ο πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ δεν είχε «δίκαιη δίκη» και διέταξε την επανάληψη της δίκης σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με ψήφους τεσσάρων υπέρ και τριών κατά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η πρώτη δίκη του Γουάινστιν είναι άκυρη. Η απόφαση βασίστηκε κυρίως στο ότι κατέθεσαν ως μάρτυρες τρεις γυναίκες, αλλά οι καταγγελίες τους για σεξουαλικές επιθέσεις από τον Γουάινστιν δεν είχαν σχέση με τις κατηγορίες που αντιμετώπισε ο πρώην κινηματογραφικός παραγωγός. Ο Γουάινστιν είχε καταδικαστεί στη Νέα Υόρκη σε 23 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό το 2013 νεαρής που φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα ηθοποιού και για τον εξαναγκασμό σε στοματικό σεξ βοηθού του το 2006.

Παρά την απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, ο Γουάινστιν δεν πρόκειται να βγει από τη φυλακή, καθώς κουβαλά κι άλλη καταδίκη σε κάθειρξη για βιασμό. Τον Φεβρουάριο του 2023 δικαστήριο του Λος Αντζελες τον καταδίκασε σε 16 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό το 2013 μιας Ιταλίδας που έκανε καριέρα ως μοντέλο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...






Μποζουκια Αθηνα