Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων, λογιζόταν ως αποβολή»

«Όταν γεννήθηκε, πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία»

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της όταν αναφέρθηκε στον γιο της Χρήστο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στην γέννησή του, του έκαναν αεροβάφτιση.

Ο Τάσος Μητρόπουλος με τη Νένα Χρονοπούλου και τον γιο τους Χρήστο που δίνει τη δική του μάχη ως ΑμεΑ

«Εγώ δεν είμαι ηρωίδα. Ηρωισμός είναι αυτό που συμβαίνει σε δεκάδες ανθρώπους στην Ελλάδα και σε χιλιάδες γονείς. Υπάρχουν γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους με καρκίνο και την επόμενη ημέρα δε τα έχουν. Ηρωισμός είναι να παλεύεις μόνος σου σε ένα σύστημα που δυστυχώς έχει δημιουργηθεί για να είναι ανύπαρκτο. Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με το ότι βλέπω το παιδί μου και ξέρω τι έχει ή προσπαθώ καθημερινά να είμαι δίπλα του για να γίνεται πιο λειτουργικό. Υπάρχει πολύς πόνος εκεί έξω γιατί δεν λειτουργεί με τον σωστό τρόπο τίποτα» ανέφερε αρχικά η Νένα Χρνοπούλου.

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο γιος μου γεννήθηκε 25 εβδομάδων, δηλαδή 5,5 μηνών. Θα λογιζόταν ως αποβολή. Έτρωγε τέσσερα μπουκάλια γάλα. Όταν γεννήθηκε ο Χρήστος, επειδή εγώ ήμουν πέντε μήνες μέσα στο νοσοκομείο, ουδέποτε σκέφτηκα να βγω έξω ή μου λείπουν οι φίλοι μου. Ήξερα κάθε μέρα που ήμουν εκεί, εκείνος μεγαλώνει πιο σωστά. Όταν γεννήθηκε, πήγα να πεθάνω γιατί είχα ακατάσχετη αιμορραγία. Ο κουμπάρος μου που ήταν και γυναικολόγος μου μού έλεγε ότι με χάνει ενώ εγώ επέμενα να προσέξει το παιδί. Κι όταν γεννήθηκε ο Χρηστάκος, δεν πίστευα ότι ζει».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα