Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Αθώοι οι ιερείς που κατηγορούνταν για διάδοση fake news για την πανδημία...

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισαν ο ηγούμενος,...

«Power of Love» με Μπακοδήμου (;) παρουσιάστρια

Σας έλειψε... η δύναμη της αγάπης; Μην παραπονιέστε, επανέρχεται!...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά είδαν τους γάμους τους να μη στεριώνουν

«Αγουρα» στέφανα χωρίς happy end!

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που κράτησαν μόνο 19 ημέρες και σχέσεις-σκάνδαλο ανηλίκων που κατέληξαν σε γάμο είναι μερικές μόνο από τις προσωπικές ιστορίες διάσημων σήμερα γυναικών, οι οποίες παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία μεγαλύτερούς τους άνδρες και είδαν τους γάμους τους να μη στεριώνουν.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μέσα στην παραζάλη της η Κιμ Καρντάσιαν «κλέφτηκε» στα 19 της με τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της μουσικό παραγωγό Ντέιμον Τόμας. Ο γάμος τους κράτησε τρία χρόνια, έως το 2003, όταν η Καρντάσιαν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αναφέροντας ότι ο Τόμας την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Λίγα χρόνια αργότερα, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «People», η Κιμ εκμυστηρεύτηκε ότι ο γάμος της με τον Τόμας έγινε την πρώτη φορά στη ζωή της που πήρε το ναρκωτικό ecstasy. Αρχισαν να οργιάζουν οι φήμες ότι η νεαρή Καρντάσιαν είχε μπλέξει με τα ναρκωτικά, μέχρι που ο Τόμας τις διέψευσε δημόσια.

zevgaria030543
Κιμ Καρντάσιαν και Ντέιμον Τόμας.

Μόλις 17 ετών ήταν το 1980 η Ντέμι Μουρ, όταν παντρεύτηκε τον 28χρονο μουσικό Φρέντι Μουρ, το επίθετο του οποίου χρησιμοποιεί μέχρι τις ημέρες μας. Τον είχε γνωρίσει έναν χρόνο νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και η ερωτική τους σχέση άρχισε σχεδόν αμέσως, παρόλο που η Ντέμι ήταν 16 ετών και ο Φρέντι παντρεμένος με τη Λούσι Μουρ. Μετά το διαζύγιο-αστραπή του Φρέντι παντρεύτηκαν και ο μουσικός εμπνεύστηκε από τον έρωτά του με την Ντέμι για να γράψει μαζί της το 1980 το τραγούδι «It’s not a rumour», το οποίο ερμήνευσε με το συγκρότημά του The Nu-Kats. Ο γάμος τους κράτησε πέντε χρόνια, έως το 1985, όταν η Ντέμι Μουρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

zevgaria030541
Φρέντι και Ντέμι Μουρ

Κεραυνοβόλος έρωτας

Η 19χρονη Ντρου Μπάριμορ ερωτεύτηκε τον 31χρονο ιδιοκτήτη μπαρ Τζέρεμι Τόμας το 1994, με το που τον πρωτοείδε στο μπαρ του στο Λος Αντζελες. Φαίνεται ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και για τον Τόμας, καθώς ύστερα από έξι εβδομάδες γονάτισε μπροστά στην Μπάριμορ ζητώντας της να τον παντρευτεί. Η ηθοποιός απάντησε «I do» και το ζευγάρι έτρεξε να παντρευτεί χωρίς πολλά πολλά. «Συνήθως οι άνθρωποι πρώτα ζουν μαζί και μετά παντρεύονται, αλλά υποθέτω ότι εμείς το κάναμε όπως τα παλιά τα χρόνια» είπε η 19χρονη στο αμερικανικό «People» αμέσως μετά τον γάμο. Μόλις 19 ημέρες αργότερα η Μπάριμορ αποφάσισε να χωρίσουν.

zevgaria030544
Ντρου Μπάριμορ και Τζέρεμι Τόμας

Η Ούμα Θέρμαν ήταν 19 ετών όταν παντρεύτηκε τον 31χρονο τότε Γκάρι Ολντμαν. Οταν το 1989 ο Ολντμαν γύριζε την ταινία «Χαριστική βολή», ήταν ήδη ζευγάρι, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της Φιλ Ιωάννου. Παντρεύτηκαν με το που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, τον Σεπτέμβριο του 1989. Αμέσως μετά ταξίδεψαν στη Γαλλία για να γυρίσουν την ταινία «Χένρι και Τζουν», στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν. Το 1992 η Θέρμαν και ο Ολντμαν αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, διότι, όπως δήλωσαν αργότερα, συνειδητοποίησαν ότι ο γάμος τους «ήταν ένα λάθος».

zevgaria03054
Ούμα Θέρμαν, Γκάρι Ολντμαν

Σκάνδαλο

Ο έρωτας-σκάνδαλο της Μέλανι Γκρίφιθ με τον Ντον Τζόνσον άρχισε το 1972, όταν εκείνη ήταν 14 ετών και εκείνος 22. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Harrad Experiment», στην οποία ο Τζόνσον συμπρωταγωνιστούσε με τη μητέρα της Γκρίφιθ, την Τίπι Χέντρεν. Με τη στήριξη της Χέρντεν έναν χρόνο αργότερα άρχισαν να συγκατοικούν και λίγους μήνες μετά τα 18α γενέθλια της Γκρίφιθ παντρεύτηκαν, τον Ιανουάριο του 1976. Δεν έβγαλαν τη χρονιά μαζί, καθώς χώρισαν τον Νοέμβριο του 1976. Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά το 1989, για να χωρίσουν ξανά το 1996 έχοντας αποκτήσει την κόρη τους Ντακότα Τζόνσον.

zevgaria030546
Μέλανι Γκρίφιν, Ντον Τζόνσον

Η Ολίβια Γουάιλντ παντρεύτηκε τον μεγαλύτερό της κατά οκτώ χρόνια Ιταλό πρίγκιπα και σκηνοθέτη Τάο Ρούσπολι το 2003, όταν ήταν 19 ετών. Οπως εκμυστηρεύτηκε η Γουάιλντ μετά το διαζύγιό τους το 2011, η ευθύνη για το τέλος του γάμου της βαρύνει την ίδια. Ανέφερε ότι κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως σταμάτησε να εξελίσσεται ως άνθρωπος, διότι εξαρτιόταν για τα πάντα από τον σύζυγό της. «Πραγματικά είχα την αίσθηση ότι είχα καθυστερήσει την ανάπτυξή μου. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν να νιώθω πολύ άβολα στον γάμο μου» είπε σε συνέντευξη, τονίζοντας: «Πραγματικά δεν έφταιγε ο σύζυγός μου».

zevgaria030542
Σόνι Μπόνο και Σερ.

Το 1964, στα 18 της, η Σερ παντρεύτηκε τον 29χρονο τραγουδιστή Σόνι Μπόνο, με τον οποίο έγινε επίσης τραγουδιστικό ζευγάρι. Είχαν γνωριστεί δύο χρόνια νωρίτερα σε ένα πάρτι, αλλά δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, καθώς στον Μπόνο άρεσε μια φίλη της. Την επόμενη ημέρα η Σερ έμαθε ότι ο Μπόνο μετακόμιζε στο διαμέρισμα δίπλα από το δικό της και του ζήτησε να τη φιλοξενήσει, καθώς ο ιδιοκτήτες της την πετούσε έξω, διότι δεν είχε χρήματα για το ενοίκιο.

Ο Μπόνο δέχτηκε, με τον όρο να του μαγειρεύει, ενώ της τόνισε ότι δεν την έβρισκε ωραία. Η Σερ δεν μαγείρεψε ποτέ, ενώ ο Μπόνο τελικά την ερωτεύτηκε. Ο γάμος τους κράτησε 11 χρόνια, με τη Σερ να υποστηρίζει ότι χώρισε διότι ο Μπόνο είχε υπό τον έλεγχό του και την παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής της.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...