Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο Instagram μία ασπρόμαυρη εικόνα, στην οποία ποζάρει μαζί με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο.

Εχοντας αποφασίσει οριστικά να φύγει από το Mega στο τέλος της φετινής σεζόν, η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκμεταλλευόμενη τον ελεύθερο χρόνο της για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της. Σε ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης η «ωραία Ελένη», όπως την αποκαλούν, ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Σε αυτήν ο Ματέο χαμογελά στον φακό, ενώ εκείνη ποζάρει στην αγκαλιά του, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου. «Αγάπη» έγραψε λακωνικά η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Παντζόπουλος – Μενεγάκη

Στο μεταξύ, ένα κοινό «κλικ» μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πρόκειται λίαν συντόμως να πάρει το βάπτισμα του πυρός και ως ηθοποιός, αφού θα υποδυθεί τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη σε κινηματογραφική ταινία, απέδρασε μαζί με την αγαπημένη του μακριά από την Αθήνα για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνάει κρίση, η κούκλα του μόντελινγκ και ο frontman της μπάντας ΜΕΛΙSSES πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό και η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στο Instagram. Πάνω στο στιγμιότυπο, μάλιστα, η Γαρυφαλλιά πρόσθεσε ένα emoji με μια λευκή καρδιά και ένα ματάκι.

Καληφώνη – Μάστορας

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...






Μποζουκια Αθηνα