Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

«Ως μητέρα δεν γίνεται να μη συγχωρώ την κόρη μου»

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», στο Open, με αφορμή τις νέες live εμφανίσεις της. «Εχω χώρο στην καρδιά μου για την εγγονή μου, την κόρη μου και τον αδελφό μου.

Αυτοί που μου έχουν μείνει, η οικογένειά μου» είπε χαρακτηριστικά η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου όταν ρωτήθηκε σχετικά, δείχνοντας έτσι πως ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης, δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραπάνω λίστα… καρδιάς. «Με την Ολγα όλα είναι μια χαρά, ένα παιδί πάντα μετανιώνει και θέλει τη μάνα του. Αφού η κόρη μου με αγαπάει και την αγαπάω και το ξέρει, σίγουρα ένα πλασματάκι που μας ήρθε στην οικογένεια πρέπει να το αγαπάμε και να το φροντίσουμε όσο πρέπει» συνέχισε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στην κόρη της και την εγγονή της.

«Δεν συζητήσαμε τίποτα για όλα όσα έγιναν. Οταν την είπε “μαμά” η μπέμπα της, άρχισε να καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Οταν δεν είσαι μάνα, δεν μπορείς να καταλάβεις. Με την Ολγα είμαστε όπως παλιά, μου φέρνει το μωρό και παίζω με την μπέμπα. Να μην ανησυχείτε. Η αγάπη δεν εξαγοράζεται, πρέπει να είναι αληθινή. Ως μητέρα δεν γίνεται να μη συγχωρώ την κόρη μου» σχολίασε η Αντζελα Δημητρίου, βάζοντας τελεία στο θέμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα