Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Δημήτρης Σταρόβας: Τζάνειο report για την υγεία του μετά το εγκεφαλικό!

Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει!

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Τζάνειο Νοσοκομείο, στον Πειραιά, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ο 61χρονος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι πρώτες εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν την ύπαρξη θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε το επεισόδιο. Από τη θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση και του χορήγησαν ειδική αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή.

starovas 1

Ο δημοφιλής ηθοποιός, τραγουδοποιός και παρουσιαστής έχει πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του Αννα Σταθάκη, με την οποία είναι σε σχέση συμβίωσης εδώ και οκτώ χρόνια. Η τελευταία, μιλώντας στους δημοσιογράφους, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σταρόβας επικοινωνεί με το περιβάλλον, ωστόσο δεν έχει μιλήσει ακόμη. «Το παλεύει. Επικοινωνεί, αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία» σχολίασε αρχικά λίγες ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ενώ σε νεότερες, χθεσινές δηλώσεις της ανέφερε ότι ο σύντροφός της πέρασε μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει στην ίδια η κατάσταση, αφού έχει πίεση –την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια– και λίγο πυρετό.

starovas310143

Ενημέρωσε, επίσης, ότι η ομιλία του εξακολουθεί να είναι ανύπαρκτη, αλλά ο ίδιος καταλαβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες από νοσοκομειακές πηγές, μετά τις τελευταίες εξετάσεις που έγιναν στον Δημήτρη Σταρόβα οι γιατροί διαπίστωσαν πως η ύπαρξη θρόμβου δεν προκάλεσε κάποιο νευρολογικό πρόβλημα. Ετσι, είναι πολύ πιο αισιόδοξοι για τη συνέχεια, εκτιμώντας πως τα προβλήματα που έχει αυτή τη στιγμή είναι παροδικά και θα αποκατασταθούν.

Συγκίνηση στη showbiz

Στο μεταξύ, η είδηση για το εγκεφαλικό επεισόδιο του Δημήτρη Σταρόβα έχει προκαλέσει σοκ και συγκίνηση σε γνωστούς καλλιτέχνες που τον γνωρίζουν και τον εκτιμούν. Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δήλωσε ότι γνωστοί της τής είπαν ότι «είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και είναι διαχειρίσιμο όλο αυτό που έπαθε». Από την πλευρά του ο Κώστας Κόκλας ευχήθηκε να το ξεπεράσει γρήγορα και συνέχισε λέγοντας: «Είναι σοκ για όλους μας, τον αγαπάμε πάρα πολύ. Τον χρειαζόμαστε κοντά μας… Να αφήσει τα αστεία και να σηκωθεί. Εχω συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του και συνδεόμαστε με φιλία. Τον αγαπάω πολύ και αυτός με αγαπάει και θέλω να γίνει καλά γρήγορα».

starovas kentriki

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στενός φίλος του Δημήτρη Σταρόβα, εξομολογήθηκε για τον εαυτό χθες, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να διαχειριστεί. «Νομίζω ότι όλοι όσοι αγαπάμε τον Δημήτρη -εντάξει, εμένα είναι σαν αδερφός μου και πραγματικά το εννοώ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος- θέλουμε να πάει πολύ γρήγορα καλά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ» σχολίασε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Χρύσα Σπηλιώτη

Πριν από έξι χρόνια η ηθοποιός και σεναριογράφος, Χρύσα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...