Η απάντηση του Αλευρά στην κριτική που δέχθηκαν με τον Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision

«Κι εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες»

O Θανάσης πήρε το… όπλο του! Αφόπλισε ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς για όσα του καταμαρτυρούν για την παρουσίαση της φετινής Εurovision, η οποία συνοδεύτηκε από μια σειρά από λάθη.

Γεγονός είναι ότι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο του σχολιασμού από τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης για τα λάθη στα οποία υπέπεσαν κατά τη μετάδοση της φετινής Eurovision από το Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο σχολιαστές της ΕΡΤ κατακρίθηκαν έντονα για τις αστοχίες και τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έμειναν στο εάν εν τέλει οι δύο καλλιτέχνες πληρώθηκαν από τη Δημόσια Τηλεόραση ή όχι.

Ο Θανάσης Αλευράς απάντησε στη σκληρή κριτική που τους ασκήθηκε: «Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας, αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό». «Οπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου! Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Ετσι κι αλλιώς… i did it my way» είπε μιλώντας στη «Real Life».

Οσον αφορά τις γεωγραφικές γνώσεις του Ζερόμ Καλούτα, που βάφτισε τον Αγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος, ο ηθοποιός τόνισε: «Ναι, ο Αγιος Μαρίνος δεν είναι νησί, αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...