Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Κώστας Βουτσάς: Μυστήριο με τις ζημιές στο μνήμα του αείμνηστου ηθοποιού

Συγκλονισμένες η Εύη Καραγιάννη και η αδελφή του Νίτσα Σταματοπούλου

Τι συμβαίνει τελικά με τον τάφο του μοναδικού και αξεπέραστου κωμικού των Ελλήνων Κώστα Βουτσά; Αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου ήταν ο Κώστας Βουτσάς, με εβδομηκονταετή καριέρα.

voutsas210543
Η τρύπα που δημιουργήθηκε στον τάφο του ηθοποιού

Για τους Ελληνες θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, ενώ μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε ενεργός στην υποκριτική τέχνη. Ως γνωστόν, ο Κώστας Βουτσάς στις 7 Φεβρουαρίου 2020 εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ με καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού και απεβίωσε τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020, έπειτα από 19 ημέρες νοσηλείας και σε ηλικία 88 ετών.

voutsas210542

Ομως στις καρδιές του κόσμου και των παιδιών του (Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέτα, Φοίβος, και ο θετός του γιος Ανθιμος) ο αείμνηστος ηθοποιός είναι ζωντανός. Να τονίσουμε ότι η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά ήταν η ηθοποιός Αλίκη Κατσαβού. Ο ηθοποιός το 2015 έκανε σχέση μαζί της και νυμφεύθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016, ενώ στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν έναν γιο, τον Φοίβο. Ετσι, όποια είδηση για τον Κώστα Βουτσά ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο, αφού ο Βουτσάς παραμένει στη μνήμη όλων μας.

voutsas210545
Νίτσα Σταματοπούλου

Σοκαρισμένες δηλώνουν λοιπόν η πρώην σύζυγος και η αδελφή του ηθοποιού από τις σοβαρές φθορές που έχουν προκληθεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Μία εκ των πρώην συζύγων του Κώστα Βουτσά, η Εύη Καραγιάννη, με δηλώσεις της σε πρωινή εκπομπή του Alpha ανέφερε ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγινε και έσπασε ο τάφος του Κώστα Βουτσά, ενώ η αδελφή του Νίτσα Σταματοπούλου χαρακτήρισε όσα έγιναν ιεροσυλία. Η καταστροφή στον τάφο του αξέχαστου ηθοποιού έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το μνημόσυνο

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Αμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχα καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, μνημόσυνο όμως κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη στην πρωινή εκπομπή του Alpha και συνέχισε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη». Πληροφορίες από την εκπομπή θέλουν τις ζημιές να έχουν προκληθεί έπειτα από εργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά.

voutsas210541
Ο Κώστας Βουτσάς με την Εύη Καραγιάννη

Αργότερα, η αδελφή του ηθοποιού Νίτσα Σταματοπούλου εμφανίστηκε αναστατωμένη για το τι συνέβη. «Ηταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός;» είπε, μεταξύ άλλων. Μετά τις εικόνες από το σπασμένο μνήμα του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, το σάιτ Tlife βρέθηκε χθες το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο. Στις εικόνες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος βλέπουμε τον τάφο του Κώστα Βουτσά χωρίς ζημιές. Το κομμάτι που φαινόταν σπασμένο στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πλέον έχει φτιαχτεί με μπετόν. Στον διπλανό τάφο φαίνεται να έχει γίνει εκταφή και να δημιούργησε πιθανότατα ζημιές και σε ένα κομμάτι του μνήματος του Κώστα Βουτσά.

voutsas210544

voutsas21054
Το μνήμα ενώ έχει φτιαχτεί με μπετόν

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...