Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Κλεοπάτρα Αδάμου: Τρία χρόνια με κρίσεις πανικού η αδελφή της τραγουδίστριας έπειτα από το εμβόλιο κατά του Covid

«Τσίμπημα» τρόμου για την Αδάμου

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα και βάλε χρόνια από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας ο κορονοϊός, η πανδημία, τα μέτρα προστασίας και τα εμβόλια, με το καλοκαίρι αυτό να φαινόταν στην αρχή ιδανικό για χαλαρές στιγμές, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν διαφορετική άποψη, μετά και τις τελευταίες παραλλαγές του κορονοϊού, ονόματι… FliRT.

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιδημιολόγους, οι νέες παραλλαγές, φέρνουν και αλλαγές στα εμβόλια, μια και τα διαθέσιμα κατά πάσα πιθανότητα δεν τις πιάνουν και θέλουν επικαιροποίηση. Ενδεικτικό είναι ότι κατά τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), η παραλλαγή K.P.2, μία από τις νέες παραλλαγές, είχε προκαλέσει το 4% των λοιμώξεων στις ΗΠΑ, ενώ το γονικό στέλεχος JN.1 (ακόμα κυριαρχεί στην Ελλάδα) προκάλεσε πάνω από το 50% των λοιμώξεων. Λίγες όμως εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου, η KP.2 ευθυνόταν πλέον για περισσότερο από το 28% των λοιμώξεων, αφήνοντας πίσω την JN.1, την οποία έπιαναν τα παλαιότερα εμβόλια.

Η Κλεοπάτρα Αδάμου

Την ίδια στιγμή και δίχως να έχει ακόμα συνέλθει η κοινωνία από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των παλαιότερων εμβολίων, σοκάρουν οι μαρτυρίες εμβολιασμένων συμπολιτών μας για τον εφιάλτη που ζουν. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το πανέμορφο μοντέλο, αδελφή της Ηβης Αδάμου, Κλεοπάτρα.

Οπως έγραψε με ανάρτησή της στα social media η αδελφή της γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν της την προσωπική της περιπέτεια από ένα πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε κρίσεις πανικού, οι γιατροί την οδήγησαν σε λάθος διαγνώσεις, με λάθος θεραπείες: «Βλέπω τον εαυτό μου σε αυτήν την κατάσταση χρόνια τώρα. Είμαι κουρασμένη, είναι επώδυνο, αλλά με κάνει να θέλω να το παλέψω και να μάθω τι είναι. Εχω βαρεθεί να δημοσιεύω όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου στα social media και να αφήνω τα άσχημα για μένα. Τώρα δεν το αντέχω, αλλά ούτε και το κρύβω. Εδώ και τρία χρόνια ψάχνουμε από πού προέρχονται αυτές οι κρίσεις».

Η αδερφή της, Ηβη Αδάμου

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί όλο αυτό το διάστημα την έχουν κάνει… μπαλάκι, καθώς ακόμα ψάχνουν τι θα μπορούσε να τη βασανίζει: «Οι γιατροί ξεκίνησαν από κρίσεις πανικού, μετά στην επιληψία και τελικά έφτασαν στο ότι δεν είναι κανένα από αυτά τα δύο, απλώς είναι… πείραμα. Το αναφέρω γιατί θέλω να μάθω αν κάποιος έχει τέτοιου είδους κρίσεις μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του Covid» σημειώνει το νεαρό μοντέλο και καταλήγει: «Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω. Επίσης, το να έχετε την οικογένεια και τους φίλους σας δίπλα σας σημαίνει πολλά».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα