Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η κρυφή ζωή εκτελεστή με κυρία της καλής κοινωνίας

Στον Καναδά, στη... φιλική για φυγόποινους και καταζητούμενους χώρα,...

Πάτρας με Ουγγαρέζο στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια Μαρία Αναστασοπούλου και ποια Μπέττυ Μαγγίρα; Ο Δημήτρης...

Ο καύσωνας Παπαγεωργίου «σάρωσε» το Instagram

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, ήρθε...

Μάριος Ηλιόπουλος: Oι νέες κινήσεις στον χώρο της ακτοπλοΐας του νέου ιδιοκτήτη...

Δεν «αλλάζουν χέρια» εύκολα οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες στην...

Κλεοπάτρα Αδάμου: Τρία χρόνια με κρίσεις πανικού η αδελφή της τραγουδίστριας έπειτα από το εμβόλιο κατά του Covid

«Τσίμπημα» τρόμου για την Αδάμου

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερα και βάλε χρόνια από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας ο κορονοϊός, η πανδημία, τα μέτρα προστασίας και τα εμβόλια, με το καλοκαίρι αυτό να φαινόταν στην αρχή ιδανικό για χαλαρές στιγμές, ωστόσο οι επιστήμονες έχουν διαφορετική άποψη, μετά και τις τελευταίες παραλλαγές του κορονοϊού, ονόματι… FliRT.

Σύμφωνα λοιπόν με τους επιδημιολόγους, οι νέες παραλλαγές, φέρνουν και αλλαγές στα εμβόλια, μια και τα διαθέσιμα κατά πάσα πιθανότητα δεν τις πιάνουν και θέλουν επικαιροποίηση. Ενδεικτικό είναι ότι κατά τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), η παραλλαγή K.P.2, μία από τις νέες παραλλαγές, είχε προκαλέσει το 4% των λοιμώξεων στις ΗΠΑ, ενώ το γονικό στέλεχος JN.1 (ακόμα κυριαρχεί στην Ελλάδα) προκάλεσε πάνω από το 50% των λοιμώξεων. Λίγες όμως εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου, η KP.2 ευθυνόταν πλέον για περισσότερο από το 28% των λοιμώξεων, αφήνοντας πίσω την JN.1, την οποία έπιαναν τα παλαιότερα εμβόλια.

adamou240541
Η Κλεοπάτρα Αδάμου

Την ίδια στιγμή και δίχως να έχει ακόμα συνέλθει η κοινωνία από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των παλαιότερων εμβολίων, σοκάρουν οι μαρτυρίες εμβολιασμένων συμπολιτών μας για τον εφιάλτη που ζουν. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το πανέμορφο μοντέλο, αδελφή της Ηβης Αδάμου, Κλεοπάτρα.

Οπως έγραψε με ανάρτησή της στα social media η αδελφή της γνωστής Κύπριας τραγουδίστριας, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν της την προσωπική της περιπέτεια από ένα πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε κρίσεις πανικού, οι γιατροί την οδήγησαν σε λάθος διαγνώσεις, με λάθος θεραπείες: «Βλέπω τον εαυτό μου σε αυτήν την κατάσταση χρόνια τώρα. Είμαι κουρασμένη, είναι επώδυνο, αλλά με κάνει να θέλω να το παλέψω και να μάθω τι είναι. Εχω βαρεθεί να δημοσιεύω όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου στα social media και να αφήνω τα άσχημα για μένα. Τώρα δεν το αντέχω, αλλά ούτε και το κρύβω. Εδώ και τρία χρόνια ψάχνουμε από πού προέρχονται αυτές οι κρίσεις».

adamou24054
Η αδερφή της, Ηβη Αδάμου

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί όλο αυτό το διάστημα την έχουν κάνει… μπαλάκι, καθώς ακόμα ψάχνουν τι θα μπορούσε να τη βασανίζει: «Οι γιατροί ξεκίνησαν από κρίσεις πανικού, μετά στην επιληψία και τελικά έφτασαν στο ότι δεν είναι κανένα από αυτά τα δύο, απλώς είναι… πείραμα. Το αναφέρω γιατί θέλω να μάθω αν κάποιος έχει τέτοιου είδους κρίσεις μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του Covid» σημειώνει το νεαρό μοντέλο και καταλήγει: «Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω. Επίσης, το να έχετε την οικογένεια και τους φίλους σας δίπλα σας σημαίνει πολλά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκάι βόμβα με Αναστασοπούλου

Στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα...

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζει η Καραβάτου

Τις βαλίτσες της και στην Τουρκία! Στην Κωνσταντινούπολη θα...

Χωρισμός πασίγνωστου ζευγαριού στην εγχώρια showbiz

Σαν «κεραυνός» έσκασε η είδηση του χωρισμού πασίγνωστου ζευγαριού....

Τρανς «καίει» VIP πελατες – Κρύος ιδρώτας με την καυτή ατζέντα της Νάνσυς!

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Ροζ τροχαίο με… παραπολιτικό μπαμ

Eνα ροζ (πρωτοφανές) τροχαίο που «αγγίζει» πασίγνωστη πολιτική οικογένεια...