Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Χριστίνα Παππά: Η «ψαρωτική» ανάρτησή της με το σκηνικό γάμου

«Ωραίο είναι να παντρεύεσαι… αλλά μακριά από μένα!» δήλωσε...

Επίτιμη διδάκτορας η Μαρία Φαραντούρη

Η τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη αναγορεύτηκε σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής, προχθές, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, στην οποία παρέστησαν αρκετοί πολιτικοί.

Μιχάλης Μητρούσης: «Τον Ιανουάριο γίνεται το ποινικό δικαστήριο για το τροχαίο και...

Για το τροχαίο που είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Συγγρού, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Στον Alpha (;) η «στιλάτη» Μπακοδήμου

Η τηλεόραση κύκλους κάνει, όπως και η μόδα!

Η τηλεόραση κύκλους κάνει, όπως και η μόδα! Πρόταση για συνεργασία με τον Alpha έχει δεχτεί η Μαρία Μπακοδήμου, εφόσον ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Σκάι, και μάλιστα σε γνώριμα φορμάτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Μαρία Μπακοδήμου έχει προταθεί να αναλάβει δυο παραγωγές τις οποίες παρουσίαζε στο παρελθόν στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πρόκειται για τις παραγωγές «Pop Up» και «Style me up». Με την Μπακοδήμου ωστόσο βασικά στελέχη του Αlpha πιστεύουν ότι μπορεί οι συγκεκριμένες παραγωγές να έχουν καλύτερη τύχη!

Ο Alpha για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θέλει να κάνει μεγάλα ανοίγματα, γιατί τα ΜΜΕ δεν περνάνε χρυσές εποχές. Η αύξηση της τηλεθέασης είναι για όλα τα κανάλια το μείζον θέμα, με παράλληλη όμως μείωση στα κόστη παραγωγής. Γι’ αυτό ζητάνε από την Μπακοδήμου να ξαναδεί με θετική ματιά εκπομπές του παρελθόντος, όπως το «Pop up» και «Style me up», που είναι παραγωγές χαμηλού κόστους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα