Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

«Λόγος ύπαρξης»: Ο Θοδωρής Αθερίδης φιλοξενεί τον διακεκριμένο ψυχίατρο Ευάγγελο Λιάπη

Ο «Λόγος Ύπαρξης», η εκπομπή που καθήλωσε τους συνδρομητές...

Γιώργος Ανδρούτσος: Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης ζωγράφος παρουσιάζει στην Ιαπωνία την πέμπτη...

​Ο Γιώργος Ανδρούτσος, διακεκριμένος Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης, παρουσιάζει την...

Γιώργος Μαργαρίτης: «Μιλάει η Καρδιά» στο Λυκαβηττό

Ο πηγαίος ερμηνευτής σε μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης...

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες εικόνες του frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙsses ως Καζαντζίδης

Στελάρας Μάστορας!

Ο Χρήστος Μάστορας «έγινε» Στέλιος Καζαντζίδης και ετοιμάζεται να τραγουδήσει το «Υπάρχω» στη μεγάλη οθόνη. Οι πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη νέα κινηματογραφική παραγωγή της Tanweer για τη ζωή και το έργο του αξέχαστου λαϊκού καλλιτέχνη δόθηκαν χθες στο φως της δημοσιότητας, με τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙsses που θα τον υποδυθεί να τις αναδημοσιεύει στα προσωπικά του social media και να γίνεται viral.

Η ταινία «Υπάρχω», που άρχισε τα γυρίσματα της αυτή την εβδομάδα και θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου, υπογράφεται από τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο, σε σενάριο Κατερίνας Μπέη. Δίπλα στον Χρήστο Μάστορα θα δούμε στο βασικό καστ τους Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρη Καπουράνη, Αννα Συμεωνίδου, όπως και τους Γιώργο Καραμίχο, Νίκο Ψαρρά, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιάννη Εγγλέζο, Γιώργο Γάλλο, Μαρία Φιλίππου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Διαμαντή Καραναστάση.

«Η συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του. Μία ταινία αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του “μίλησε” στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον κόσμο. Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής σχετικά με το φιλόδοξο κινηματογραφικό πρότζεκτ.

Μιλώντας για την ταινία «Υπάρχω» πριν από λίγους μήνες, η χήρα του αείμνηστου λαϊκού βάρδου Βάζω Καζαντζίδη είχε τονίσει πως μια τέτοια σοβαρή πρόταση περίμενε για να δώσει την άδειά της να γίνει ταινία η ζωή του άντρα της. «Αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά, πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε!» είχε αναφέρει τότε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...
spot_img
spot_img