Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Κορυφαίοι stars που πείραξαν το πρόσωπό τους για να διατηρήσουν νεανική την εμφάνισή τους

Λάμψη με... αφράτα μάγουλα και μασέλα μασίστα

Οι φράσεις «δεν άλλαξε καθόλου» με τα χρόνια και «μοιάζει σαν να μην πέρασε μια ημέρα από πάνω του» ακούγονται όλο και πιο συχνά για κορυφαίους ηθοποιούς τού Χόλιγουντ, τους οποίους λατρεύουν οι γυναίκες για το sex appeal τους, τα μάγουλα εφήβου και τα αρρενωπά χαρακτηριστικά, ενώ τους ζηλεύουν κάποιοι άνδρες διότι παραμένουν αγέραστοι.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός του Χόλιγουντ δρ Gary Motykie αποκάλυψε τα ονόματα των κορυφαίων σταρ που πείραξαν το πρόσωπό τους για να διατηρήσουν νεανική εμφάνιση ή να αποκτήσουν… μασέλα μασίστα.

Ο 61χρονος Τομ Κρουζ προκάλεσε αίσθηση του 2021, όταν εμφανίστηκε σε αγώνα μπάσκετ στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας με πρησμένο πρόσωπο, ιδιαίτερα στα μάγουλα, στο ύψος των ζυγωματικών. Μιλώντας στην MailOnline ο δρ Motykie δεν είχε καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Mission Impossible» έβαλε fillers στα μάγουλα.

celeb27054
Τομ Κρουζ

«Καχεκτικός»

Εξήγησε ότι ο Κρουζ μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Top Gun: Maverick», στην οποία εντυπωσίασε με το αδυνατισμένο και εξαιρετικά γραμμωμένο κορμί που απέκτησε ύστερα από πολύ αυστηρή δίαιτα. Μόνο που, έπειτα από μια τόσο ακραία διατροφή, το σώμα όσων είναι πάνω από 50 ετών δεν επανέρχεται στη… νεανικότητα εύκολα, με αποτέλεσμα να αποκτούν στη συνέχεια πλαδαρά και βαθουλωμένα μάγουλα.  «Οπότε πρέπει να στραφούν στα fillers για να επαναφέρουν τον όγκο» στα μάγουλα, ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός.

Ο 56χρονος Ντάνιελ Κρεγκ ακολούθησε ακραίες δίαιτες με ελάχιστες θερμίδες τουλάχιστον πέντε φορές, για να μπει με επιτυχία στο «κουστούμι» του πράκτορα Τζέιμς Μποντ. Αυτό, σύμφωνα με τον δρ Motykie, είχε ως αποτέλεσμα να χάσει μόνιμα ένα μεγάλο μέρος του όγκου από τα μάγουλα και να φαίνεται καχεκτικός. Για να το αντιμετωπίσει, κατέφυγε και αυτός στα fillers.

celeb270543
Ντάνιελ Κρεγκ

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ άρχισε να φαίνεται λίγο κοκαλιάρης στο πρόσωπο από όταν έκλεισε τα 40 έτη και μετά» είπε ο πλαστικός χειρουργός, τονίζοντας ότι από το 2018 και έπειτα το πρόσωπο του ηθοποιού φούσκωσε στα μάγουλα, σαν από θαύμα. Εξήγησε ότι τα μάγουλα μοιάζουν «αφράτα» διότι από τη φύση τους τα fillers τραβούν υγρά από το υπόλοιπο σώμα και τα συγκεντρώνουν στο πρόσωπο. Πρέπει να περάσουν αρκετές ημέρες μέχρι να αποκατασταθεί η ισορροπία των υγρών και να επανέλθει το πρόσωπο.

Το 2021 ο Ζακ Εφρον εμφανίστηκε ξαφνικά με ένα τεράστιο σαγόνι, το οποίο του προσέδιδε μια εμφανώς τονισμένη αρρενωπότητα αλά μασίστα, βγαλμένη από την εποχή της δεκαετίας του ’50 του Χόλιγουντ. Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Εφρον παραδέχτηκε ότι έκανε εγχείρηση στο σαγόνι, αλλά υποστήριξε ότι ήταν αναγκαία, διότι είχε πέσει και το έσπασε.

celeb27054 ken
Ζακ Εφρον

Η εξήγηση δεν έπεισε κανέναν και, μάλιστα, ο δρ Motykie πιστεύει ότι ο 36χρονος ηθοποιός δεν σταμάτησε εκεί τις επεμβάσεις στο πρόσωπό του. Στα τέλη του 2023 ο Εφρον εμφανίστηκε με «αφράτα» μάγουλα και ο γιατρός πιστεύει ότι η εμφάνισή του οφείλεται στα fillers. Σημείωσε ότι πολλοί σταρ κρύβονται για μια περίοδο όταν βάζουν fillers, περιμένοντας να αποκατασταθεί η ισορροπία των υγρών στο πρόσωπό τους. Ωστόσο, αν κυκλοφορήσουν δημόσια νωρίτερα απ’ ό,τι πρέπει, τα φουσκωμένα μάγουλα προδίδουν την επέμβαση τοποθέτησης fillers.

Πάθος για το… πλαστικό

Για τον 43χρονο Ράιαν Γκόσλινγκ, τον οποίο ο γυναικείος πληθυσμός ερωτεύτηκε μέσα από τη ρομαντική ταινία «Το Ημερολόγιο», το βρετανικό δημοσίευμα γράφει δηκτικά ότι το εμφανές πάθος του για το… πλαστικό μπορεί να επεκτείνεται πιο πέρα από το να παίζει το αγόρι της Barbie στην ομώνυμη ταινία.

celeb270541
Ράιαν Γκόσλινγκ

Τον περασμένο Απρίλιο ο Καναδός σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο στην πρεμιέρα της ταινίας του «The Fall Guy». Ο δρ Motykie πιστεύει ότι και ο Γκόσλινγκ έκανε το λάθος να βγει από το σπίτι του νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, με αποτέλεσμα όλοι να «ψυλλιαστούν» ότι έβαλε fillers. Πρόσθεσε ότι συνήθως οι πλαστικοί χειρουργοί συστήνουν στους ενδιαφερομένους να τοποθετούν σταδιακά τα fillers για να αποφεύγεται το έντονο φούσκωμα στα μάγουλα. Ομως, πολλοί σταρ του Χόλιγουντ προτιμούν να τοποθετήσουν «μια κι έξω» έντονα fillers, αν πρέπει να συμμετάσχουν σε κάποια σημαντική εκδήλωση.

Ο 48χρονος Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να μην είναι ηθοποιός, αλλά έχει εμφανιστεί σε μια ατελείωτη σειρά διαφημίσεων και συναναστρέφεται με σταρ του Χόλιγουντ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής την πάτησε το 2023, όταν έπρεπε να κάνει δημόσια εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «Beckham» στη Βρετανία. Τα φουσκωμένα μαγουλά του πρόδωσαν ότι έβαλε fillers και ο δρ Motykie πιστεύει ότι αναγκάστηκε να καταφύγει στην επέμβαση αισθητικής διότι τα προηγούμενα χρόνια υποβλήθηκε σε εξαντλητικές δίαιτες για να έχει αψεγάδιαστο κορμί, για τις ανάγκες των φωτογραφήσεων στις δουλειές που έκανε ως μοντέλο.

celeb270542
Ντέιβιντ Μπέκαμ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Χρύσα Σπηλιώτη

Πριν από έξι χρόνια η ηθοποιός και σεναριογράφος, Χρύσα...