Τη χρυσή τομή ψάχνουν Star και Ζήνα Κουτσελίνη

Αρχισαν οι διαπραγματεύσεις

Αρχισαν οι διαπραγματεύσεις του Star με τη Ζήνα Κουτσελίνη για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για τη συνέχιση της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ» -που εντάχθηκε φέτος στο πρόγραμμα του σταθμού- λόγω των μέτριων επιδόσεων σε τηλεθέαση, σε συνδυασμό με το κόστος της παραγωγής, ενώ επιθυμούν διακαώς τη συνέχιση της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», που έχει σταθερούς τηλεθεατές και πηγαίνει σφαίρα.

Χωρίς βραδινό talk show, οι οικονομικοί όροι του νέου συμβολαίου αλλάζουν σημαντικά, ενώ θα χρειαστούν αρκετοί γύροι συζητήσεων για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο Star και στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη μια δεύτερη εκπομπή πρόσθετε στις τηλεοπτικές μετοχές της και χρήμα και κύρος. Πλέον η δημοφιλής δημοσιογράφος θα πρέπει να διαπραγματευτεί εκ νέου το συμβόλαιό της και να «τσιμπήσει» για τη γνωστή εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περισσότερες οικονομικές απολαβές για να τη στελεχώσει κιόλας και με νέο έμψυχο δυναμικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...