Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Grand opening για τη βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Επιτόπιο ρεπορτάζ στο καταφύγιο της «βασίλισσας της νύχτας»

Ολικό lifting για τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»! Με αργά αλλά σταθερά βήματα, λοιπόν, προχωράνε οι εργασίες στην εξοχική κατοικία της αειθαλούς 91χρονης ηθοποιού, η οποία καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018, με την ίδια να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να υποδεχτεί και πάλι τους φίλους της «βασίλισσας της νύχτας» αποκτώντας τη χαμένη αίγλη της!

Και μπορεί οι τελευταίες φήμες να ανέφεραν πως η Ζωζώ πουλάει τη θρυλική βίλα της αντί 600.000 ευρώ, ωστόσο, όπως είπε η ίδια, θα μένει εκεί για πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Ηταν 23 Ιουλίου 2018, όταν η καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Γεράνεια Ορη έφτασε σε πολύ λίγα λεπτά ως τη θάλασσα. Τα πάντα στο πέρασμά της είχαν γίνει στάχτη. Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας είχε κοπεί στα δύο, καθώς η πύρινη λαίλαπα είχε περάσει από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Με δάκρυα στα μάτια

Ανάμεσα στις σειρήνες των πυροσβεστικών και της Αστυνομίας μια αχνή φωνούλα εκείνες τις τραγικές ώρες ακούγεται. Είναι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάει το σπίτι της στην Κινέτα για να βρει καταφύγιο και να σωθεί η ίδια. Λίγες ώρες μετά και ενώ η φωτιά έσβησε στα τελευταία δέντρα που βρίσκονταν δίπλα στη θάλασσα, όλοι περίμεναν να αντικρίσουν τι έχει συμβεί. Τα πάντα στην περιοχή της Κινέτας είχαν καεί και μαζί και η θρυλική βίλα της Ζωζώς. Οι επόμενες ώρες είναι τραγικές. Ωστόσο, η ίδια η Ζωζώ δίνει το παράδειγμα θάρρους και βγαίνει μπροστά στις κάμερες να δηλώσει: «Ε, και; Αυτά είναι υλικά και φτιάχνονται. Οι ζωές δεν αντικαθίστανται, και εγώ είμαι ζωντανή».

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια της υγείας της, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φίνου στο πάρκο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης

Δεν το έβαλε κάτω

Η Ζωζώ, λοιπόν, δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να ξαναφτιάξει το σπίτι της και να κάνει και πάλι μερικά από τα ωραία πάρτι που διοργάνωνε εκεί για πολλά πολλά χρόνια. Οι εργάτες εδώ και δύο χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να καθαρίζουν τα αποκαΐδια, να φτιάχνουν το ισόγειο και τον πρώτο όροφο, αργά αλλά με μεράκι. Και η ίδια η Ζωζώ δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Τα χρόνια που πέρασαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά, δεν άφησε το σπίτι μόνο του. Σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκεται εκεί για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει και πάλι τα μπάνια της στην πανέμορφη θάλασσα της Κινέτας, ενώ το σπίτι προχωράει με αρκετά γοργούς ρυθμούς τη αναπαλαίωσή του. Ηδη το συνεργείο έχει επουλώσει τις «πληγές» στα ντουβάρια, ενώ σύντομα θα μπουν και οι μπαλκονόπορτες, που θα μπορέσουν να το καταστήσουν και πάλι κατοικήσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η πλήρης αποκατάσταση του σπιτιού της Κινέτας θα σημάνει και ένα μεγάλο πάρτι για τη Ζωζώ με καλούς φίλους και παλιούς συνεργάτες.

Να θυμίσουμε πως η θρυλική βίλα της Κινέτας χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ενώ θεωρείται σημείο αναφοράς ολόκληρης της περιοχής, καθώς από την είσοδό της πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και τα πάρτι που έγιναν εκεί θεωρούνται μοναδικά και ιστορικά. Μάλιστα, ο Δήμος Μεγαρέων, όπου ανήκει η περιοχή της Κινέτας, για να τιμήσει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσε το όνομά της σε δημοτική οδό!

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»



Μποζουκια Αθηνα