Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Grand opening για τη βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Επιτόπιο ρεπορτάζ στο καταφύγιο της «βασίλισσας της νύχτας»

Ολικό lifting για τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»! Με αργά αλλά σταθερά βήματα, λοιπόν, προχωράνε οι εργασίες στην εξοχική κατοικία της αειθαλούς 91χρονης ηθοποιού, η οποία καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018, με την ίδια να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να υποδεχτεί και πάλι τους φίλους της «βασίλισσας της νύχτας» αποκτώντας τη χαμένη αίγλη της!

Και μπορεί οι τελευταίες φήμες να ανέφεραν πως η Ζωζώ πουλάει τη θρυλική βίλα της αντί 600.000 ευρώ, ωστόσο, όπως είπε η ίδια, θα μένει εκεί για πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Ηταν 23 Ιουλίου 2018, όταν η καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Γεράνεια Ορη έφτασε σε πολύ λίγα λεπτά ως τη θάλασσα. Τα πάντα στο πέρασμά της είχαν γίνει στάχτη. Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας είχε κοπεί στα δύο, καθώς η πύρινη λαίλαπα είχε περάσει από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Με δάκρυα στα μάτια

Ανάμεσα στις σειρήνες των πυροσβεστικών και της Αστυνομίας μια αχνή φωνούλα εκείνες τις τραγικές ώρες ακούγεται. Είναι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάει το σπίτι της στην Κινέτα για να βρει καταφύγιο και να σωθεί η ίδια. Λίγες ώρες μετά και ενώ η φωτιά έσβησε στα τελευταία δέντρα που βρίσκονταν δίπλα στη θάλασσα, όλοι περίμεναν να αντικρίσουν τι έχει συμβεί. Τα πάντα στην περιοχή της Κινέτας είχαν καεί και μαζί και η θρυλική βίλα της Ζωζώς. Οι επόμενες ώρες είναι τραγικές. Ωστόσο, η ίδια η Ζωζώ δίνει το παράδειγμα θάρρους και βγαίνει μπροστά στις κάμερες να δηλώσει: «Ε, και; Αυτά είναι υλικά και φτιάχνονται. Οι ζωές δεν αντικαθίστανται, και εγώ είμαι ζωντανή».

Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια της υγείας της, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φίνου στο πάρκο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης

Δεν το έβαλε κάτω

Η Ζωζώ, λοιπόν, δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να ξαναφτιάξει το σπίτι της και να κάνει και πάλι μερικά από τα ωραία πάρτι που διοργάνωνε εκεί για πολλά πολλά χρόνια. Οι εργάτες εδώ και δύο χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να καθαρίζουν τα αποκαΐδια, να φτιάχνουν το ισόγειο και τον πρώτο όροφο, αργά αλλά με μεράκι. Και η ίδια η Ζωζώ δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Τα χρόνια που πέρασαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά, δεν άφησε το σπίτι μόνο του. Σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκεται εκεί για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει και πάλι τα μπάνια της στην πανέμορφη θάλασσα της Κινέτας, ενώ το σπίτι προχωράει με αρκετά γοργούς ρυθμούς τη αναπαλαίωσή του. Ηδη το συνεργείο έχει επουλώσει τις «πληγές» στα ντουβάρια, ενώ σύντομα θα μπουν και οι μπαλκονόπορτες, που θα μπορέσουν να το καταστήσουν και πάλι κατοικήσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η πλήρης αποκατάσταση του σπιτιού της Κινέτας θα σημάνει και ένα μεγάλο πάρτι για τη Ζωζώ με καλούς φίλους και παλιούς συνεργάτες.

Να θυμίσουμε πως η θρυλική βίλα της Κινέτας χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ενώ θεωρείται σημείο αναφοράς ολόκληρης της περιοχής, καθώς από την είσοδό της πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και τα πάρτι που έγιναν εκεί θεωρούνται μοναδικά και ιστορικά. Μάλιστα, ο Δήμος Μεγαρέων, όπου ανήκει η περιοχή της Κινέτας, για να τιμήσει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσε το όνομά της σε δημοτική οδό!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα