Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Grand opening για τη βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα!

Επιτόπιο ρεπορτάζ στο καταφύγιο της «βασίλισσας της νύχτας»

Ολικό lifting για τη θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Κινέτα, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso»! Με αργά αλλά σταθερά βήματα, λοιπόν, προχωράνε οι εργασίες στην εξοχική κατοικία της αειθαλούς 91χρονης ηθοποιού, η οποία καταστράφηκε στην πυρκαγιά του 2018, με την ίδια να είναι έτοιμη σε λίγο καιρό να υποδεχτεί και πάλι τους φίλους της «βασίλισσας της νύχτας» αποκτώντας τη χαμένη αίγλη της!

zozo30054

Και μπορεί οι τελευταίες φήμες να ανέφεραν πως η Ζωζώ πουλάει τη θρυλική βίλα της αντί 600.000 ευρώ, ωστόσο, όπως είπε η ίδια, θα μένει εκεί για πολλά πολλά ακόμα χρόνια. Ηταν 23 Ιουλίου 2018, όταν η καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Γεράνεια Ορη έφτασε σε πολύ λίγα λεπτά ως τη θάλασσα. Τα πάντα στο πέρασμά της είχαν γίνει στάχτη. Η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας είχε κοπεί στα δύο, καθώς η πύρινη λαίλαπα είχε περάσει από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

zozo300543

Με δάκρυα στα μάτια

Ανάμεσα στις σειρήνες των πυροσβεστικών και της Αστυνομίας μια αχνή φωνούλα εκείνες τις τραγικές ώρες ακούγεται. Είναι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετάει το σπίτι της στην Κινέτα για να βρει καταφύγιο και να σωθεί η ίδια. Λίγες ώρες μετά και ενώ η φωτιά έσβησε στα τελευταία δέντρα που βρίσκονταν δίπλα στη θάλασσα, όλοι περίμεναν να αντικρίσουν τι έχει συμβεί. Τα πάντα στην περιοχή της Κινέτας είχαν καεί και μαζί και η θρυλική βίλα της Ζωζώς. Οι επόμενες ώρες είναι τραγικές. Ωστόσο, η ίδια η Ζωζώ δίνει το παράδειγμα θάρρους και βγαίνει μπροστά στις κάμερες να δηλώσει: «Ε, και; Αυτά είναι υλικά και φτιάχνονται. Οι ζωές δεν αντικαθίστανται, και εγώ είμαι ζωντανή».

zozo300544
Η πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Σαπουντζάκη μετά την περιπέτεια της υγείας της, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Φίνου στο πάρκο απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης

Δεν το έβαλε κάτω

Η Ζωζώ, λοιπόν, δεν το βάζει κάτω και αποφασίζει να ξαναφτιάξει το σπίτι της και να κάνει και πάλι μερικά από τα ωραία πάρτι που διοργάνωνε εκεί για πολλά πολλά χρόνια. Οι εργάτες εδώ και δύο χρόνια άρχισαν σιγά σιγά να καθαρίζουν τα αποκαΐδια, να φτιάχνουν το ισόγειο και τον πρώτο όροφο, αργά αλλά με μεράκι. Και η ίδια η Ζωζώ δεν το έβαλε, όμως, κάτω. Τα χρόνια που πέρασαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά, δεν άφησε το σπίτι μόνο του. Σχεδόν κάθε εβδομάδα βρίσκεται εκεί για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

zozo300542

Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει και πάλι τα μπάνια της στην πανέμορφη θάλασσα της Κινέτας, ενώ το σπίτι προχωράει με αρκετά γοργούς ρυθμούς τη αναπαλαίωσή του. Ηδη το συνεργείο έχει επουλώσει τις «πληγές» στα ντουβάρια, ενώ σύντομα θα μπουν και οι μπαλκονόπορτες, που θα μπορέσουν να το καταστήσουν και πάλι κατοικήσιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η πλήρης αποκατάσταση του σπιτιού της Κινέτας θα σημάνει και ένα μεγάλο πάρτι για τη Ζωζώ με καλούς φίλους και παλιούς συνεργάτες.

zozo300541

Να θυμίσουμε πως η θρυλική βίλα της Κινέτας χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ενώ θεωρείται σημείο αναφοράς ολόκληρης της περιοχής, καθώς από την είσοδό της πέρασαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και τα πάρτι που έγιναν εκεί θεωρούνται μοναδικά και ιστορικά. Μάλιστα, ο Δήμος Μεγαρέων, όπου ανήκει η περιοχή της Κινέτας, για να τιμήσει τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσε το όνομά της σε δημοτική οδό!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Χρύσα Σπηλιώτη

Πριν από έξι χρόνια η ηθοποιός και σεναριογράφος, Χρύσα...