Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Ο Πάνος Μουζουράκης εξομολογείται: «Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός»

«Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση»

O Πάνος Μουζουράκης παραβρέθηκε στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» και παραχώρησε μια συνέντευξη. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, στη σχέση του με τα χρήματα, αλλά και στην φιλοσοφία που έχει ο ίδιος για τη ζωή.

«Δεν μου αρέσει η έλλειψη ψυχραιμίας και υπομονής που έχω, οι αντιδράσεις μου όταν δεν συνεννοούμαι και κάποιες ανατροπές που κάνω. Όλα άρχισαν από ένα όνειρο που δεν το πίστευα κιόλας, αλλά τελικά η ζωή είναι» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τα χρήματα: «Ποιος άνθρωπος δεν θέλει περισσότερη άνεση; Δεν ήταν αυτοσκοπός μου το χρήμα, γιατί οτιδήποτε επιθυμείς είναι σκλάβος του. Αλλά δεν ήθελα ο μπακάλης να μου ζητάει χρήματα…».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πάνος Μουζουράκης αναφέρθηκε στη φιλοσοφία που έχει για τη ζωή, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του αντισυστημικό: «Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός. Όταν διάβασα για το Nemo στη Eurovision. Εκεί είπα “α, προσπαθούν να…”. Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση. Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι, εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί είμαι αντισυστημικός. Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά. Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα